طرز تهیه کیک پفدار و خوشمزه بدون فر و همزن
کیک پف دار نوعی کیک است که بافتی سبک و هوادار دارد و به دلیل پف زیاد، ظاهری جذاب و اشتهابرانگیز دارد. این نوع کیک تنوع زیادی دارد و می توان آن را با طعم ها و مواد مختلف تهیه کرد.
نکات مهم در تهیه کیک پف دار:
هم زدن صحیح تخم مرغ و شکر: هم زدن صحیح تخم مرغ و شکر یکی از مهمترین مراحل تهیه کیک پف دار است. در این مرحله باید تخم مرغ و شکر را تا زمانی هم بزنید که کرم رنگ و پف دار شود. استفاده از بیکینگ پودر یا جوش شیرین: برای پف کردن کیک، می توانید از بیکینگ پودر یا جوش شیرین استفاده کنید. بیکینگ پودر ماده ای شیمیایی است که در اثر گرما تجزیه شده و گاز دی اکسید کربن تولید می کند. این گاز باعث پف کردن کیک می شود. عدم هم زدن بیش از حد خمیر: بعد از اضافه کردن آرد به خمیر، آن را فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید. هم زدن بیش از حد خمیر باعث سفت شدن کیک می شود. پخت کیک در دمای مناسب: کیک را در دمای مناسب فر بپزید. دمای فر برای پخت کیک پف دار باید بین 170 تا 180 درجه سانتیگراد باشد. عدم باز کردن درب فر در حین پخت: در حین پخت کیک، درب فر را باز نکنید. باز کردن درب فر باعث افت دمای فر و خراب شدن کیک می شود.
لازم:
* 6 عدد تخم مرغ
* 80 میلی لیتر (5 قاشق غذاخوری + 1 قاشق چایخوری) شیر
* 80 گرم روغن مایع (یک سوم پیمانه)
* 120 گرم شکر سفید (سه چهارم پیمانه)
* 100 گرم آرد کیک (یک پیمانه سر خالی)
* چند قطره سرکه سفید یا آبلیمو
نکات:
* اگر تازه کار هستید، 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر به مواد اضافه کنید.
* برای از بین بردن بوی تخم مرغ، میتوانید از عصاره وانیل استفاده کنید.
* برای پخت در فر، با دمای 140 درجه به مدت یک ساعت بپزید. (قبل از پخت، فر را گرم کنید و در آخر با خلال دندان پخت کیک را چک کنید.)