کلم پلو رو به سبک شیرازی تا به حال امتحان نکردی؟ بیا بهت یاد بدم |+ ویدئو


طرز تهیه کلم پلو شیرازی

کلم پلو شیرازی یک غذای ایرانی است که با برنج، کلم قمری، گوشت چرخ کرده، سبزی و ادویه تهیه می شود. این غذا معمولاً با ماست یا سالاد شیرازی سرو می شود.

مواد لازم:

2 پیمانه برنج

1 عدد کلم قمری متوسط

250 گرم گوشت چرخ کرده

1 عدد پیاز

2 حبه سیر

1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

1 قاشق چایخوری زردچوبه

1 قاشق چایخوری فلفل سیاه

1 قاشق چایخوری پودر زیره

1/2 قاشق چایخوری نمک

1/4 پیمانه روغن

1/4 پیمانه آب

1/2 پیمانه سبزی کلم پلو (تره، جعفری، شوید، ترخون)

طرز تهیه:

برنج را بشویید و در آب خیس کنید.

کلم قمری را به صورت خلالی نازک خرد کنید.

پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شود.

سیر را رنده کنید و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا عطر سیر بلند شود.

گوشت چرخ کرده را به پیاز و سیر اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد.

رب گوجه فرنگی، زردچوبه، فلفل سیاه، پودر زیره و نمک را به گوشت اضافه کنید و تفت دهید تا رب گوجه فرنگی رنگ باز کند.

کلم قمری را به گوشت اضافه کنید و تفت دهید تا کلم کمی نرم شود.

آب را اضافه کنید و اجازه دهید تا خورش کلم بپزد.

سبزی کلم پلو را خرد کنید.

برنج را آبکش کنید و با سبزی مخلوط کنید.

کف قابلمه را کمی روغن بریزید و ته دیگ دلخواهتان را قرار دهید.

یک لایه از مخلوط برنج و سبزی را داخل قابلمه بریزید.

از خورش کلم روی برنج بریزید.

بیشتر بخوانید  انهدام یک پهپاد با پهپادی دیگر برای نخستین‌بار در کشور

این کار را تا تمام شدن مواد ادامه دهید.

روی قابلمه دم کنی بگذارید و برنج را به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت دم کنید.

کلم پلو را بعد از دم کشیدن با ماست یا سالاد شیرازی سرو کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید