قارچ سوخاری یک پیش غذای یا غذای جانبی محبوب است که درست کردن آن نیز آسان است. آنها را می توان در فر یا سرخ کرد و معمولاً با سس سرو می شوند.
قارچ سوخاری منبع خوبی از ویتامین ها و مواد معدنی از جمله ویتامین A، ویتامین C و پتاسیم است. آنها همچنین منبع خوبی از فیبر هستند.
قارچ سوخاری برای افراد در هر سنی یک انتخاب سالم و خوشمزه است. آنها را می توان به عنوان بخشی از یک وعده غذایی متعادل لذت برد.
در اینجا دستور تهیه ساده برای قارچ سوخاری آورده شده است:
مواد لازم:
1 پوند قارچ، ورقه شده
1/2 فنجان آرد
1/2 فنجان پودر سوخاری
1/4 قاشق چای خوری نمک
1/4 قاشق چای خوری فلفل سیاه
1 تخم مرغ، زده شده
1/4 فنجان روغن نباتی
دستورالعمل ها:
فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. (200 درجه سانتیگراد)
قارچ ها را در یک کاسه بزرگ قرار دهید.
در کاسه ای جداگانه، آرد، پودر سوخاری، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
تخم مرغ را در کاسه کوچک دیگری بزنید.
قارچ ها را در مخلوط تخم مرغ بگردانید تا روکش داده شوند.
قارچ های روکش شده را در مخلوط آرد سوخاری بگردانید.
قارچ ها را در یک ورقه پخت قرار دهید که با روغن نباتی چرب شده است.
به مدت 15 تا 20 دقیقه یا تا زمانی که قارچ ها قهوه ای طلایی و ترد شوند بپزید.
بلافاصله با سس دلخواه سرو کنید.
نکات:
برای قارچ سوخاری پفکی تر، قبل از روکش دادن، قارچ ها را به مدت 30 دقیقه در آب یخ خیس کنید.
می توانید از هر نوع سسی که دوست دارید استفاده کنید. سس مایونز، سس کچاپ و سس رنچ همگی انتخاب های محبوب هستند.
برای قارچ سوخاری تندتر، 1/4 قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز به مخلوط آرد سوخاری اضافه کنید.