واسه یک بار هم که شده نودل رو با این رسپی درست کن که عاشقش میشی! | طرز تهیه نودل آسیایی فوری + ویدئو


در دنیای پرهیاهوی امروز، گاه فرصت کافی برای آشپزی‌های طولانی و مفصل پیدا نمی‌کنیم. در این میان، غذاهای سریع و خوشمزه مانند نودل آسیایی به کمک ما می‌آیند. نودل با تنوع بی‌نظیر و طعم‌های دلچسب، سفره‌ای رنگارنگ از شرق را به خانه‌ی شما می‌آورد. 

مواد لازم برای ۴ نفر:

یک عدد پیاز متوسط

یک عدد فلفل دلمه‌ای

۳۰۰ گرم گوشت (چرخ‌کرده یا تکه‌ای)

یک قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی

سه بسته نودل

دو لیوان آب جوش

کمی پنیر پیتزا (اختیاری)

ادویه‌جات: فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا، پودر سیر (هر کدام نصف قاشق چای‌خوری) و نمک (یک قاشق چای‌خوری)

نکات:

گوشت را می‌توانید به دلخواه خود به صورت چرخ‌کرده یا تکه‌ای استفاده کنید.

برای طعم تندتر، از فلفل قرمز تند یا سس تند استفاده کنید.

سبزیجات دلخواه خود مانند هویج، قارچ یا کلم بروکلی را به نودل اضافه کنید.

پنیر پیتزا اختیاری است و می‌توانید آن را حذف کنید.

طرز تهیه:

پیاز را نگینی خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود.

فلفل دلمه‌ای نگینی‌شده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا کمی نرم شود.

گوشت را به پیاز و فلفل دلمه‌ای اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

رب گوجه‌فرنگی و ادویه‌جات را به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا رب خوش‌رنگ شود.

آب جوش را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا جوش بیاید.

نودل را به آب اضافه کنید و شعله را کم کنید.

درب قابلمه را بگذارید و به مدت 5 تا 7 دقیقه صبر کنید تا نودل بپزد.

بیشتر بخوانید  هشدار درباره ظهور مجدد کرونا در ایران

در صورت تمایل، پنیر پیتزا را روی نودل بریزید و درب قابلمه را بگذارید تا پنیر ذوب شود.

نودل را در ظرف مورد نظر خود بریزید و گرم سرو کنید.

نکات تکمیلی:

نودل را می‌توانید جداگانه بپزید و سپس به مواد اضافه کنید.

برای طعم قوی‌تر، از سس سویا یا سس تریاکی استفاده کنید.

نودل را با نان یا برنج سرو کنید.

با این دستور پخت ساده و سریع، می‌توانید در عرض چند دقیقه یک غذای خوشمزه و کامل برای خود و خانواده‌تان تهیه کنید. سفره‌ی نودل آسیایی شما پربرکت!

دیدگاهتان را بنویسید