با یک دونه سیب این دونات های خوشمزه رو درست کن! | طرز تهیه دونات سیب خانگی +ویدئو


 

دونات سیب نوعی شیرینی خوشمزه و پف دار است که با سیب، شکر، دارچین و خمیر دونات درست می‌شود. این شیرینی شباهت زیادی به دونات‌های کلاسیک دارد، اما طعم سیب و دارچین به آن طعمی منحصر به فرد و دلچسب می‌بخشد.

طرز تهیه دونات سیب:

1. خمیر دونات: خمیر دونات را می‌توانید به صورت آماده از فروشگاه‌ها تهیه کنید یا خودتان در منزل با آرد، شیر، شکر، تخم مرغ، خمیر مایه و نمک درست کنید.

2. سیب: سیب‌ها را پوست بکنید و به صورت حلقه‌های نازک برش بزنید.

3. مخلوط شکر و دارچین: شکر و دارچین را در کاسه‌ای مخلوط کنید.

4. سرخ کردن: در یک قابلمه گود، روغن را به مقدار کافی داغ کنید. سپس، حلقه‌های سیب را در مخلوط شکر و دارچین بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.

5. پخت دونات: خمیر دونات را به شکل دایره‌های کوچک پهن کنید و در وسط هر دایره، یک حلقه سیب سرخ شده قرار دهید. سپس، لبه‌های خمیر را به هم بچسبانید و دونات‌ها را در روغن داغ سرخ کنید تا پف کنند و طلایی رنگ شوند.

6. تزئین: دونات‌های سیب را می‌توانید با پودر قند، شکر دارچینی یا سس شکلات تزئین کنید.

مواد لازم:

* 2 عدد سیب

* 1 بسته خمیر هزار لا (خمیر پفی)

* 1 عدد تخم مرغ

* 2 قاشق غذاخوری شکر

* 1 قاشق چای خوری دارچین

طرز تهیه:

1. سیب ها را اسلایس کنید و با سر بطری وسط آن ها را در بیاورید.

2. خمیر را باز کنید و کمی با وردنه صاف ترش کنید.

3. خمیر را به صورت نوارهای باریک برش بزنید.

بیشتر بخوانید  پیشنهاد عیدی دو میلیونی برای کارکنان

4. نوارهای خمیر را دور سیب ها بپیچید.

5. شیرینی ها را داخل سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده شده است، بچینید.

6. روی شیرینی ها را با تخم مرغ هم زده رومال کنید.

7. مخلوط شکر و دارچین را روی شیرینی ها بپاشید.

8. شیرینی ها را به مدت 25 دقیقه در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید تا روی آنها برشته شود.

نکات:

* می توانید به جای شکر و دارچین، از پودر قند یا پودر نارگیل هم برای تزیین شیرینی ها استفاده کنید.

* برای اینکه شیرینی ها پف بیشتری داشته باشند، می توانید قبل از پخت، آنها را به مدت 10 تا 15 دقیقه در یخچال قرار دهید.

دیدگاهتان را بنویسید