این شیرینی نارگیلی رو بدون جذب روغن درست کن! | طرز تهیه شیرینی نارگیلی با ۳ قلم مواد +ویدئو


 

شیرینی نارگیلی یکی از شیرینی‌های سنتی و محبوب ایرانی است که با پودر نارگیل، شکر یا پودر قند و سفیده تخم مرغ تهیه می‌شود. این شیرینی به دلیل طعم و مزه ی دلچسبش در بین ایرانیان و حتی در سایر نقاط دنیا محبوبیت پیدا کرده است.

مواد لازم:

* پودر نارگیل چرب: 250 گرم (حتما یکبار با غذاساز میکس کنید تا پودر نارگیل نرم تر شود)

* پودر قند: 150 گرم

* سفیده تخم مرغ: 3 عدد (حدودا 90 گرم)

طرز تهیه:

1. سفیده تخم مرغ را با همزن برقی به مدت 5 تا 7 دقیقه هم بزنید تا کاملاً پف کند و فرم بگیرد.

2. پودر قند را به تدریج به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود.

3. پودر نارگیل را به مخلوط سفیده تخم مرغ و پودر قند اضافه کنید و با لیسک به آرامی هم بزنید تا مواد کاملاً مخلوط شوند.

4. خمیر را به مدت 10 تا 15 دقیقه در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود.

5. فر را با دمای 150 درجه سانتیگراد گرم کنید.

6. از خمیر به اندازه یک قاشق غذاخوری بردارید و در دست به شکل توپ درآورید و در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده شده قرار دهید.

7. شیرینی ها را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر بپزید تا طلایی رنگ شوند.

8. شیرینی ها را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شوند.

نکات:

* برای اینکه شیرینی نارگیلی های شما پف بیشتری داشته باشند، می توانید از سفیده تخم مرغی که به دمای محیط رسیده است استفاده کنید.

بیشتر بخوانید  بیانیه مشترک عربستان سعودی و چین علیه ایران

* می توانید به دلخواه به خمیر شیرینی نارگیلی، زعفران، پودر هل یا وانیل اضافه کنید.

* می توانید شیرینی نارگیلی ها را بعد از پخت و خنک شدن، در پودر نارگیل بغلتانید تا روکش آنها ضخیم تر شود.

نوش جان!

دیدگاهتان را بنویسید