شیرینی پفکی گردویی یک شیرینی خوشمزه و ساده است که با مواد اولیهای مانند زرده تخممرغ، پودر قند، بیکینگ پودر، آرد برنج و گردو تهیه میشود. این شیرینی بافتی پفکی و ترد دارد و طعمی شیرین و خوشمزه دارد.
شیرینی پفکی گردویی اصالتاً متعلق به شهر تبریز است. این شیرینی یکی از شیرینیهای سنتی و محبوب تبریز است که در ایام نوروز و سایر مناسبتها تهیه میشود. شیرینی پفکی گردویی از ترکیب زرده تخممرغ، پودر قند، بیکینگ پودر، آرد برنج و گردو تهیه میشود. این شیرینی بافتی پفکی و ترد دارد و طعمی شیرین و خوشمزه دارد.
مواد لازم:
* 3 عدد زرده تخممرغ
* 1 قاشق چایخوری وانیل
* 1 قاشق چایخوری پودر هل
* 1 قاشق چایخوری پودر دارچین (اختیاری)
* 80 گرم پودر قند (3 قاشق غذاخوری سرصاف)
* 1/2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
* 1 قاشق غذاخوری آرد برنج
طرز تهیه:
1. زردههای تخممرغ را با وانیل، پودر هل و پودر دارچین (در صورت تمایل) به مدت 5 دقیقه با همزن بزنید تا کاملاً کشدار و سفید شود.
2. پودر قند را به تدریج اضافه کنید و با همزن بزنید تا مایه کاملاً پف کند.
3. بیکینگ پودر و آرد برنج را با هم مخلوط کنید و به مایه اضافه کنید و با لیسک به آرامی مخلوط کنید تا یکدست شود.
4. کف سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید و با فاصله شیرینیها را با قاشق روی کاغذ روغنی قرار دهید.
5. فر را با دمای 150 درجه سانتیگراد روشن کنید و شیرینیها را به مدت 15-20 دقیقه بپزید.
6. بعد از پخت، اجازه دهید شیرینیها کاملاً خنک شوند و سپس از سینی خارج کنید.
نکات:
* فر را زیاد داغ نکنید، چون شیرینیها میجوشد و شکلشان خراب میشود.
* در فر را حین پخت باز نکنید، چون پف شیرینی میخوابد.
* شیرینیها را تا سرد نشدن از سینی خارج نکنید.
نوش جان!