آش رشته رو اینطوری درست کن تا حرفه ای تر بشه | طرز تهیه آش رشته مخصوص و خوشمزه به روش رستورانی + ترفندهای خاص سرآشپز


مرحله سوم

سپس روی حرارت می گذاریم و اول حرارت را زیاد می کنیم تا آب به جوش بیاید و بعد حرارت را متوسط می کنم تا به مرور زمان لوبیا ها پخته شوند. دقت کنید که نباید نخود و لوبیا ها کاملا نرم شوند و خرد و متلاشی شوند.

مرحله چهارم

همین که آن ها را لای دندان تست کردید و پخته بودند و ظاهر خود را حفظ کرده بودند باید از روی حرارت آن ها را بر داریم و کنار بگذاریم. عدس را در کاسه ای می ریزیم و روی آن آب می ریزیم و اجازه می دهیم ۳۰ دقیقه خیس بخورد.

مرحله پنجم

سبزی آشی را پاک می کنیم و می شوییم و در آبکش قرار می دهیم و پارچه ای تمیز را پهن می کنیم و سبزی ها را روی پارچه می ریزیم و اجازه می دهیم تا خشک شوند و در خردکن و یا روی تخته آشپزخانه آن ها را در اندازه متوسط خرد می کنیم ( سبزی آش رشته نباید ریز خرد شود ) و کنار می گذاریم.

مرحله ششم

پیازها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و در تابه ای روغن می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم تا داغ شود و پیازها را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم و اجازه می دهیم تا طلایی سرخ شوند و بعد در بشقابی می ریزیم.

مرحله هفتم

سیرها را نیز در حین سرخ شدن پیازها پوست می گیریم و می شوییم و خرد می کنیم و زمانیکه پیازها را در بشقاب ریختیم سیرها را داخل تابه می ریزیم و ( اگر نیاز به روغن بود مجددا داخل تابه می ریزیم ) تفت می دهیم و صبر می کنیم تا سرخ شوند و در بشقابی می ریزیم. برای اینکه خواص سیر از بین نرود، توصیه می شود که خیلی کم در روغن تفت بخورد.

بیشتر بخوانید  کلیباف به نجف سفر کرد

مرحله هشتم

بلافاصله تابه را بررسی می کنیم اگر روغن در تابه نبود مجددا روغن داخل تابه می ریزیم و حرارت را کم می کنیم و نعناع خشک را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم.همینکه نعناع ها کمی تغییر رنگ دادند تابه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم و مداوم تفت می دهیم تا نعناع داغ نسوزد و سیاه نشود.

مرحله نهم

در قابلمه ای که برای پخت آش تدارک دیده ایم به اندازه ۱/۳ آن آب می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب زودتر به جوش بیاید.زمانیکه آب در حال جوشیدن بود

مرحله دهم

همین طور نخود و لوبیاهای پخته شده را داخل آب در حال جوش می ریزیم.حبوبات را که داخل آّب می ریزیم،آب از جوش می افتد صبر می کنیم تا مجددا آب به جوش بیاید و بعد سبزی آشی را اضافه می کنیم و بلافاصله نصف قاشق مرباخوری نمک به آن اضافه می کنیم

مرحله یازدهم

(نمک به این دلیل اضافه می کنیم که رنگ سبزی حفظ شود) و نیمی از سیر داغ و پیازداغ و نعناع داغ و کمی ادویه زردچوبه داخل آش می ریزیم و درب قابلمه را به هیچ عنوان نمی گذاریم و اجازه می دهیم تا به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه سبزی آش با حرارت متوسط بپزد.

مرحله دوازدهم

پس از پخت سبزی آش رشته ها را از وسط نصف می کنیم و داخل آش می ریزیم و به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بعد طعم آش را می چشیم و اگر نیاز بود مجددا نمک به آش اضافه می کنیم و اگر تمایل به آش کشک دارید می توانید کشک را نیز به آش اضافه کنید

بیشتر بخوانید  جزئیات پرواز تهران - تاشکند به مشهد

مرحله سیزدهم

در صورتی که بخواهید هم آش کشک داشته باشید هم آش ترشی ، می توانید آش را به دو قسمت تقسیم کنید و به نیمی از آش سرکه بزنید و به نیمه دیگر کشک اضافه کنید. فقط دقت داشته باشید اگر خواستید به همه آش کشک اضافه کنید؛

مرحله چهاردهم

ابتدا کشک را اضافه کنید و طعم آش را تست کنید، سپس اگر لازم بود به همراه فلفل سیاه کمی نمک هم اضافه کنید. در هر مرحله از پخت آش که احساس کردید آب آن کم است از آب جوش استفاده کنید تا روی طعم آش تاثیر منفی نگذارد. آش رشته آماده شده را در کاسه می کشیم و با پیازداغ، سیرداغ و نعناع داغ و کشک تزئین کنید و نوش جان.

نکات پخت طرز تهیه آش رشته

خمیر شدن آش رشته

یکی از مشکلاتی که آشپزهای مبتدی با درست کردن آش رشته دارند این است که ممکن است آش شان پس از پخت ظاهری له شده و خمیری داشته باشد. دلیل این مشکل استفاده از قابلمه کوچک است. حتما قابلمه ای که برای پخت آش رشته در نظر می گیرید حجم خالی زیادی داشته باشد تا آش پس از جا افتادن رشته ها له نشود.

تنظیم میزان رشته

از مشکلات بسیار شایع در پخت آش رشته این است که میزان رشته مورد استفاده در آش خیلی زیاد است که باعث می شود کیفیت آش پایین بیاید و خمیر شود. برای تنظیم رشته آش باید رشته را کم کم اضافه کرده و مخلوط کنیم تا بتوانیم به درستی میزان صحیح رشته را تشخیص دهیم.

بیشتر بخوانید  بیوگرافی، عکس ها و فیلم کشتی های الکساندر کارلین؛ پرافتخارترین کشتی گیر جهان

 

دیدگاهتان را بنویسید