تا به حال کیک باقلوا رو امتحان کردی؟ | خوشمزه تر از خود باقلوا بیا تا بهت یاد بدم + ویدئو


تخم مرغ: 4 عدد

شکر: 1 لیوان

وانیل: 1/2 قاشق چایخوری

ماست پرچرب: 1 لیوان

روغن مایع: 1 لیوان

پودر هل: 1/4 قاشق چایخوری

آرد قنادی: 2 لیوان

بیکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری

مواد لازم برای شربت

آب: 1 لیوان

شکر: 1 لیوان

گلاب: 1/4 لیوان

زعفران دم کرده: 1 قاشق غذاخوری

پودر هل: 1/2 قاشق چایخوری

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. قالب کیک را چرب کرده و آرد پاشی کنید.

تخم مرغ ها را در یک کاسه بزرگ با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شوند. سپس شکر و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند.

ماست و روغن مایع را اضافه کنید و هم بزنید.

پودر هل را اضافه کنید و هم بزنید.

آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند.

خمیر را داخل قالب بریزید و به مدت 40-35 دقیقه در فر بپزید.

در این فاصله شربت را آماده کنید. برای این کار، آب و شکر را داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود. سپس گلاب، زعفران و پودر هل را اضافه کنید و هم بزنید.

بعد از اینکه کیک پخت، آن را از فر خارج کنید و اجازه دهید کمی خنک شود. سپس شربت را روی کیک بریزید و اجازه دهید کیک شربت را به خورد خود بگیرد.

کیک را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود. سپس آن را برش بزنید و سرو کنید.

نکات

برای اینکه کیک باقلوا ترد و خوشمزه شود، بهتر است از آرد قنادی استفاده کنید.

بیشتر بخوانید  القدیمی: من سه بار کشته شده ام ، اما نه نگران هستم و نه می ترسم / نسبت به انتخابات خوش بین هستم

اگر می خواهید کیک باقلوا شما طعم بیشتری داشته باشد، می توانید به مواد خمیر آن پودر کاکائو، گردو یا پسته اضافه کنید.

برای تزیین کیک باقلوا می توانید از پودر پسته، پودر نارگیل یا شکلات رنده شده استفاده کنید.

نوش جان!

 

دیدگاهتان را بنویسید