دمی گوجه رو ساده درست نکن مجلسی با ته انداز مرغ درست کن! | طرز تهیه دمی گوجه با ته انداز مرغ +ویدئو


 طرز تهیه دمی گوجه با ته انداز مرغ

 

دمی گوجه با ته انداز مرغ زعفرانی یک غذای مجلسی و خوشمزه است که ترکیبی از مرغ و گوجه فرنگی را در یک ظرف ارائه می دهد. این غذا به دلیل طعم و عطر خوبش، طرفداران زیادی دارد.

دمی گوجه با ته انداز مرغ زعفرانی یک غذای مجلسی و خوشمزه است که ترکیبی از مرغ و گوجه فرنگی را در یک ظرف ارائه می دهد. این غذا به دلیل طعم و عطر خوبش، طرفداران زیادی دارد.

مواد لازم:

برنج: ۳ پیمانه

گوجه فرنگی: ۵ عدد متوسط

پیاز: ۱ عدد متوسط

سیب زمینی: ۱ عدد متوسط

رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری

ران مرغ: ۲ عدد کامل

برای پختن مرغ: ۱ پیاز و نصف فلفل دلمه ای

ادویه مرغ: زردچوبه، نمک و زعفران

ادویه پلو: زردچوبه، فلفل قرمز، نمک و پاپریکا

طرز تهیه:

ابتدا مرغ ها را در روغن تفت می دهیم تا کمی سرخ شوند. سپس ادویه ها و زعفران را به آن اضافه می کنیم و با پیاز و فلفل دلمه ای می پزیم.

پیاز را با ادویه ها و رب گوجه فرنگی تفت می دهیم. سپس سیب زمینی نگینی خرد شده، گوجه فرنگی، برنج و آب مرغ را اضافه می کنیم و می گذاریم تا آب آنها کشیده شود.

در آخر ته قابلمه را با روغن مایع و زعفران چرب می کنیم، مرغ ها را می چینیم و برنج را روی آن می ریزیم. سپس با شعله پخش کن می گذاریم تا دم بکشد.

نکات:

برای اینکه برنج شفته نشود، اگر ۳ پیمانه برنج دارید، ۲ پیمانه آب مرغ کافی است.

بیشتر بخوانید  قیمت جدید گوشت، مرغ و تخم مرغ منتشر شد

می توانید از انواع سبزیجات دیگر مانند هویج، کدو سبز یا قارچ نیز در این غذا استفاده کنید.

نوش جان!

دیدگاهتان را بنویسید