طرز تهیه دمی گوجه با ته انداز مرغ
دمی گوجه با ته انداز مرغ زعفرانی یک غذای مجلسی و خوشمزه است که ترکیبی از مرغ و گوجه فرنگی را در یک ظرف ارائه می دهد. این غذا به دلیل طعم و عطر خوبش، طرفداران زیادی دارد.
دمی گوجه با ته انداز مرغ زعفرانی یک غذای مجلسی و خوشمزه است که ترکیبی از مرغ و گوجه فرنگی را در یک ظرف ارائه می دهد. این غذا به دلیل طعم و عطر خوبش، طرفداران زیادی دارد.
مواد لازم:
برنج: ۳ پیمانه
گوجه فرنگی: ۵ عدد متوسط
پیاز: ۱ عدد متوسط
سیب زمینی: ۱ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
ران مرغ: ۲ عدد کامل
برای پختن مرغ: ۱ پیاز و نصف فلفل دلمه ای
ادویه مرغ: زردچوبه، نمک و زعفران
ادویه پلو: زردچوبه، فلفل قرمز، نمک و پاپریکا
طرز تهیه:
ابتدا مرغ ها را در روغن تفت می دهیم تا کمی سرخ شوند. سپس ادویه ها و زعفران را به آن اضافه می کنیم و با پیاز و فلفل دلمه ای می پزیم.
پیاز را با ادویه ها و رب گوجه فرنگی تفت می دهیم. سپس سیب زمینی نگینی خرد شده، گوجه فرنگی، برنج و آب مرغ را اضافه می کنیم و می گذاریم تا آب آنها کشیده شود.
در آخر ته قابلمه را با روغن مایع و زعفران چرب می کنیم، مرغ ها را می چینیم و برنج را روی آن می ریزیم. سپس با شعله پخش کن می گذاریم تا دم بکشد.
نکات:
برای اینکه برنج شفته نشود، اگر ۳ پیمانه برنج دارید، ۲ پیمانه آب مرغ کافی است.
می توانید از انواع سبزیجات دیگر مانند هویج، کدو سبز یا قارچ نیز در این غذا استفاده کنید.
نوش جان!