اگه نمیدونی مرغ وحشی چیه و چطوری پخته میشه ببین! | طرز تهیه مرغ وحشی +ویدئو


 طرز تهیه مرغ وحشی 

 

مرغ وحشی یکی از غذاهای مجلسی و خوشمزه ایرانی است که با مرغ معمولی تهیه می‌شود. این غذا به دلیل روش پخت خاص خود، طعمی متفاوت و لذیذ دارد.

مرغ وحشی غذای اصیل ایرانی است و در مناطق مختلف ایران با دستورهای مختلف طبخ می شود. با این حال، می توان گفت که این غذا در مناطق شمالی ایران، به ویژه در استان گیلان، محبوبیت بیشتری دارد. دلیل این امر وجود جنگل های انبوه و وسیع در این مناطق است که زیستگاه مناسبی برای پرندگان وحشی، از جمله مرغ وحشی، محسوب می شود.

در گیلان، مرغ وحشی معمولاً با آلو بخارا، زنجبیل، زعفران و پیاز داغ طبخ می شود. این غذا طعمی ترش و شیرین دارد و معمولاً با برنج، نان یا پلو سرو می شود.

علاوه بر گیلان، مرغ وحشی در مناطق دیگری از ایران، از جمله مازندران، خراسان شمالی و آذربایجان شرقی، نیز طبخ می شود. در این مناطق نیز، دستور پخت این غذا مشابه گیلان است.

مواد لازم:

مرغ ۵ تکه مغز ران

آلو بخارا یا آلوچه ترش ۵ تا ۶ عدد

شکر ۱ قاشق غذاخوری

پیاز درشت ۲ عدد

کره ۲۵ گرم

روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

پیازها را پوست بگیرید و به صورت خلالی خرد کنید.

مرغ را بشویید و خشک کنید.

مرغ و پیاز خرد شده را در یک قابلمه مناسب بریزید.

آلو بخارا یا آلوچه ترش را به مواد اضافه کنید.

شکر را به مواد اضافه کنید.

کره و روغن مایع را به مواد اضافه کنید.

بیشتر بخوانید  نتیجه و خلاصه بازی والیبال برزیل روسیه امروز المپیک 2020

قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و درب آن را ببندید.

حدود ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت زمان دهید تا مرغ پخته شود.

در صورت تمایل، می‌توانید در ۱۰ دقیقه آخر پخت، کمی زعفران دم کرده به مواد اضافه کنید.

نکات:

مقدار مواد را می‌توانید طبق ذائقه خود کم یا زیاد کنید.

اگر مرغ را زودتر از ۴۵ دقیقه از روی حرارت بردارید، سفت خواهد بود.

اگر مرغ خیلی سفت بود، می‌توانید نصف استکان آب به مواد اضافه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید