دیگه پوست پرتقال رو دور ننداز که کلی به کار میاد! | طرز تهیه مربای پوست پرتقال +ویدئو


طرز تهیه مربای پوست پرتقال

 

مربای پوست پرتقال یک نوع مربای خوشمزه و پرطرفدار است که از پوست پرتقال تهیه می‌شود. این مربا طعمی شیرین و مرکباتی دارد و می‌توان از آن در وعده صبحانه، عصرانه، یا به عنوان میان وعده استفاده کرد.

مواد لازم:

* پوست پرتقال متوسط: ۴ عدد

* آب: ۶۰۰ میلی لیتر

* آب پرتقال: ۳۰۰ میلی لیتر

* شکر: ۸۰۰ گرم

* آب لیمو: نصف لیمو

طرز تهیه:

۱. ابتدا پوست پرتقال‌ها را جدا می‌کنیم و قسمت‌های سفید آن را تمیز می‌کنیم. این کار باعث می‌شود که مربا طعم تلخی نداشته باشد.

۲. پوست پرتقال‌ها را به صورت نازک برش می‌دهیم.

۳. پوست پرتقال‌های برش خورده را داخل یک قابلمه می‌ریزیم و به آن‌ها آب اضافه می‌کنیم.

۴. قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم که آب به جوش بیاید.

۵. بعد از اینکه آب جوش آمد، حرارت را کم می‌کنیم و اجازه می‌دهیم که پوست پرتقال‌ها به مدت ۱۰ دقیقه بپزند.

۶. پوست پرتقال‌های پخته شده را از آب خارج می‌کنیم و اجازه می‌دهیم که آب آن‌ها خارج شود.

۷. در یک قابلمه دیگر، آب، شکر، و آب لیمو را می‌ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می‌دهیم.

۸. اجازه می‌دهیم که شکر در آب حل شود.

۹. بعد از اینکه شکر حل شد، حرارت را کم می‌کنیم و اجازه می‌دهیم که شربت به مدت ۱۲-۱۰ دقیقه بجوشد.

۱۰. پوست پرتقال‌های پخته شده را به شربت اضافه می‌کنیم.

۱۱. اجازه می‌دهیم که مربا به مدت ۱۵-۱۷ دقیقه دیگر بجوشد.

۱۲. در حین جوشیدن، مرتباً مربا را هم می‌زنیم تا ته نگیرد.

بیشتر بخوانید  راز قتل وحشیانه مادر کرمانی 3 سال بعد فاش شد

۱۳. بعد از اینکه مربا به قوام دلخواه رسید، آن را از روی حرارت برمی‌داریم.

۱۴. مربا را داخل شیشه‌های تمیز و خشک می‌ریزیم.

۱۵. شیشه‌های مربا را در یخچال نگهداری می‌کنیم.

 برای اینکه قوام مربا را به راحتی بتوانید تشخیص دهید، می‌توانید یک قاشق مرباخوری از مربا را داخل یک بشقاب خنک بریزید. اگر قوام مربا به اندازه‌ای بود که از قاشق جدا نمی‌شد، مربا آماده است.

 اگر دوست دارید که مربا طعم بیشتری داشته باشد، می‌توانید به آن مقداری هل یا گلاب نیز اضافه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید