یک نون سیر خوشمزه بدون خمیر درست کن!میگی نه ببین! | طرز تهیه نان سیر +ویدئو


 

نان سیر یک غذای خوشمزه و محبوب است که از نان، سیر، و روغن زیتون تهیه می شود. این غذا معمولاً به عنوان پیش غذا، میان وعده، یا حتی شام سرو می شود.

نان سیر دارای خواص مختلفی است. این غذا منبع خوبی از فیبر، ویتامین C، و پتاسیم است. همچنین، سیر دارای خواص ضد باکتریایی و ضد التهابی است.

نان سیر به دلیل طعم و عطر سیر، بسیار محبوب است. این غذا همچنین یک منبع خوب از انرژی است و می تواند به عنوان یک میان وعده یا شام سالم سرو شود.

در اینجا چند خاصیت نان سیر آورده شده است:

* منبع خوبی از فیبر است. فیبر به بهبود هضم و کاهش کلسترول کمک می کند.

* منبع خوبی از ویتامین C است. ویتامین C به تقویت سیستم ایمنی کمک می کند.

* منبع خوبی از پتاسیم است. پتاسیم به تنظیم فشار خون کمک می کند.

* دارای خواص ضد باکتریایی و ضد التهابی است.

نان سیر را می توان به روش های مختلفی تهیه کرد. یک روش ساده برای تهیه نان سیر، این است که نان را به صورت عرضی برش دهید و سیر رنده شده و روغن زیتون را روی آن بمالید. سپس، نان را در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا سیر طلایی رنگ شود.

مواد لازم:

* نان باگت

* حداقل 1 سر سیر

* روغن زیتون

* 2 قاشق غذاخوری کره (در دمای اتاق)

* جعفری خرد شده

* تکه های فلفل قرمز

* نمک

* گوجه فرنگی

* برش های موزارلا

طرز تهیه:

1. نان باگت رو به صورت عرضی برش بزنید.

2. سیر رو رنده کنید و با روغن زیتون مخلوط کنید.

بیشتر بخوانید  شناسایی پشه های خطرناک انتقال دهنده بیماری با تلفن همراه

3. کره رو هم اضافه کنید و مخلوط کنید.

4. سس سیر و کره رو روی نان باگت بمالید.

5. جعفری، فلفل قرمز، و نمک رو روی نان باگت بپاشید.

6. گوجه فرنگی و برش های موزارلا رو روی نان باگت قرار بدید.

7. نان باگت رو به مدت 15-20 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار بدید تا پنیر آب شود و نان طلایی رنگ شود.

نوش جان!

دیدگاهتان را بنویسید