طرز تهیه میگو پلو بوشهری
میگو پلو، یک غذای دریایی خوشمزه و مقوی است که اصالت آن به استان بوشهر برمیگردد. این غذا با ترکیب برنج، میگو، سبزیجات معطر، و ادویهجات مختلف تهیه میشود.
میگو پلو، یک غذای دریایی خوشمزه و مقوی است که اصالت آن به استان بوشهر برمیگردد. این غذا با ترکیب برنج، میگو، سبزیجات معطر، و ادویهجات مختلف تهیه میشود.
میگو پلو، یکی از غذاهای محبوب در استان بوشهر و سایر استانهای جنوبی ایران است. این غذا به دلیل طعم و عطر بینظیرش، طرفداران زیادی دارد.
مواد لازم:
* میگو: هر قدر بیشتر بهتر
* گشنیز خرد شده: ۳۰۰ گرم
* شنبلیله: مقداری
* سیر: ۳ حبه
* نمک، فلفل، زردچوبه، و روغن به مقدار لازم
* تمر هندی: ۱ قاشق غذاخوری
* رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
* برنج آبکش شده: به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱. میگو را پاک کنید و بشویید.
۲. گشنیز و شنبلیله را خرد کنید.
۳. سیر را رنده کنید.
۴. در یک تابه مقداری روغن بریزید و سیر را در آن تفت دهید تا نرم شود.
۵. میگو را اضافه کنید و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.
۶. گشنیز، شنبلیله، نمک، فلفل، و زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید.
۷. تمر هندی را در آب حل کنید و به مواد اضافه کنید.
۸. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید.
۹. برنج آبکش شده را اضافه کنید و مخلوط کنید.
۱۰. مواد را در قابلمه بریزید و روی آن آب جوش بریزید.
۱۱. قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب جوش بیاید.
۱۲. حرارت را کم کنید و اجازه دهید پلو دم بکشد.
نکات:
* میگو پلو بوشهری را میتوانید با ترشی، سالاد، یا ماست سرو کنید.
* برای اینکه میگو پلو خوشمزهتر شود، میتوانید از میگو تازه استفاده کنید.
* اگر میگو بوی زهم داشت، میتوانید آن را با آبلیمو یا پیاز خام تفت دهید تا بوی زهم آن گرفته شود.
نوش جان!