اصل دستور میگو پلو فقط همین دستوره! | طرز تهیه میگو پلو بوشهری +ویدئو


طرز تهیه میگو پلو بوشهری 

 

میگو پلو، یک غذای دریایی خوشمزه و مقوی است که اصالت آن به استان بوشهر برمی‌گردد. این غذا با ترکیب برنج، میگو، سبزیجات معطر، و ادویه‌جات مختلف تهیه می‌شود.

میگو پلو، یک غذای دریایی خوشمزه و مقوی است که اصالت آن به استان بوشهر برمی‌گردد. این غذا با ترکیب برنج، میگو، سبزیجات معطر، و ادویه‌جات مختلف تهیه می‌شود.

میگو پلو، یکی از غذاهای محبوب در استان بوشهر و سایر استان‌های جنوبی ایران است. این غذا به دلیل طعم و عطر بی‌نظیرش، طرفداران زیادی دارد.

مواد لازم:

* میگو: هر قدر بیشتر بهتر

* گشنیز خرد شده: ۳۰۰ گرم

* شنبلیله: مقداری

* سیر: ۳ حبه

* نمک، فلفل، زردچوبه، و روغن به مقدار لازم

* تمر هندی: ۱ قاشق غذاخوری

* رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری

* برنج آبکش شده: به مقدار لازم

طرز تهیه:

۱. میگو را پاک کنید و بشویید.

۲. گشنیز و شنبلیله را خرد کنید.

۳. سیر را رنده کنید.

۴. در یک تابه مقداری روغن بریزید و سیر را در آن تفت دهید تا نرم شود.

۵. میگو را اضافه کنید و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.

۶. گشنیز، شنبلیله، نمک، فلفل، و زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید.

۷. تمر هندی را در آب حل کنید و به مواد اضافه کنید.

۸. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید.

۹. برنج آبکش شده را اضافه کنید و مخلوط کنید.

۱۰. مواد را در قابلمه بریزید و روی آن آب جوش بریزید.

۱۱. قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب جوش بیاید.

بیشتر بخوانید  اسپرت تا خانومانه | از استایل های زیبای روشنک گرامی ایده بگیرید

۱۲. حرارت را کم کنید و اجازه دهید پلو دم بکشد.

نکات:

* میگو پلو بوشهری را می‌توانید با ترشی، سالاد، یا ماست سرو کنید.

* برای اینکه میگو پلو خوشمزه‌تر شود، می‌توانید از میگو تازه استفاده کنید.

* اگر میگو بوی زهم داشت، می‌توانید آن را با آبلیمو یا پیاز خام تفت دهید تا بوی زهم آن گرفته شود.

نوش جان!

دیدگاهتان را بنویسید