اگر یک بار لیمو عمانی را به این روش درست کنید، دیگر هیچ وقت از بیرون نمی خرید. با این قیمت های وحشتناکی که لیمو عمانی دارد، بهتر است خودتان آن را در خانه درست کنید. این لیمو اصلا تلخ نمی شود و اگر به صورت پودر هم استفاده کنید، فوق العاده است.
مواد لازم:
* لیمو ترش شیرازی: یک کیلوگرم
* نمک: به مقدار دلخواه
* سرکه: یک لیوان
طرز تهیه:
1. لیمو ترش ها را خوب بشویید و در یک قابلمه بریزید. لایه به لایه نمک روی لیموها بپاشید. مدت زمان قرار دادن لیمو ترش ها در نمک به دلخواه شما بستگی دارد. اگر می خواهید لیمو عمانی شما ترش تر شود، مدت زمان بیشتری آن را در نمک قرار دهید.
2. بعد از گذشت مدت زمان دلخواه، لیموها را از نمک خارج کنید و با دست آبکشی کنید.
3. یک قابلمه آب و سرکه را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. لیمو ترش ها را در آب جوش و سرکه بریزید و فقط یک دقیقه بگذارید بجوشد. سپس سریع آن ها را آبکش کنید و با آب سرد آبکشی کنید.
4. دوباره لیمو ترش ها را به قابلمه آب و سرکه برگردانید و حدود 5 دقیقه بگذارید بجوشد. این بار لیموها باید به سطح آب بیایند. بعد از گذشت 5 دقیقه، لیمو ترش ها را آبکش کنید.
5. با یک خلال دندان یا سوزن، چند سوراخ روی لیمو ترش ها ایجاد کنید تا آب اضافی آن ها خارج شود.
6. لیمو ترش ها را به مدت 10 روز زیر نور مستقیم خورشید قرار دهید. بعد از 10 روز، لیمو ترش ها را به داخل خانه بیاورید. حدود 50 روز طول می کشد تا لیمو عمانی ها کاملا خشک شوند.
نکات:
* اگر نور مستقیم خورشید ندارید، می توانید لیمو ترش ها را روی بخاری یا کنار شوفاژ قرار دهید.
* هر چه لیمو ترش ها تازه تر، بزرگ تر و پوست نازک تری داشته باشند، نتیجه بهتری خواهید گرفت.