ته چین گوشت، یک غذای ایرانی خوشمزه و سریع | طرز تهیه ته چین گوشت +ویدئو


 

امروز با یک دستور پخت جدید از غذاهای ایرانی در خدمت شما هستیم. ته چین گوشت، یک غذای خوشمزه و سریع است که می‌توانید آن را به عنوان ناهار یا شام سرو کنید.

مواد لازم:

* تخم مرغ: ۳ عدد

* نمک و فلفل: به میزان لازم

* گلاب: ۲ قاشق غذاخوری

* ماست سفت: ۱ لیوان

* روغن: ۱/۳ لیوان

* برنج: ۴ پیمانه

* زعفران: به میزان لازم

* خلال بادام و پسته: برای تزیین

* زرشک: به میزان لازم

* شکر: ۱ قاشق غذاخوری

* گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم

* بادمجان: ۲ عدد

طرز تهیه:

۱. برنج را بشویید و با مقداری آب و نمک بگذارید تا بپزد.

۲. در یک کاسه، تخم مرغ‌ها را با همزن بزنید تا کرم رنگ شوند.

۳. نمک، فلفل، گلاب، و ماست را به تخم مرغ‌ها اضافه کنید و هم بزنید.

۴. روغن را در یک تابه گرم کنید و برنج پخته شده را به آن اضافه کنید.

۵. برنج را به خوبی هم بزنید تا با روغن مخلوط شود.

۶. زعفران را دم کنید و به برنج اضافه کنید.

۷. گوشت چرخ کرده را با پیاز و مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید و به شکل قلقلی درآورید.

۸. بادمجان‌ها را حلقه حلقه کنید و سرخ کنید.

۹. کف یک قابلمه نسوز را با روغن چرب کنید و مقداری از برنج را در آن بریزید.

۱۰. قلقلی‌ها را روی برنج بچینید و زرشک و خلال بادام و پسته را اضافه کنید.

۱۱. مابقی برنج را روی مواد بریزید و سطح آن را صاف کنید.

۱۲. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و به مدت ۳۰ دقیقه دم کنید.

بیشتر بخوانید  ببینید | شنا کردن حامد آهنگی با سیروس میمنت در جوکر

نکات:

* برنج را نباید خیلی بپزید، زیرا در غیر این صورت، ته چین شما سفت می‌شود.

* زعفران را می‌توانید به صورت دم کرده یا غلیظ شده استفاده کنید.

* اگر می‌خواهید ته چین شما رنگ و عطر بهتری داشته باشد، می‌توانید مقدار زعفران را افزایش دهید.

* قلقلی‌ها را می‌توانید به صورت دلخواه درست کنید.

* می‌توانید از سایر مواد تزئینی مانند خلال نارنج یا خلال لیمو نیز استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید