یه رولت گوشت با پنیر پیتزایی باکلاس درست کن برای ناهار لذت ببر | طرز تهیه رولت پیتزا گوشت با پنیر + ویدئو


طرز تهیه رولت پیتزا گوشت با پنیر

رولت پیتزا گوشت و پنیر یک غذای خوشمزه و پرطرفدار است که از ترکیب گوشت چرخ کرده، پنیر پیتزا، و خمیر پیتزا تهیه می‌شود. این غذا معمولاً به عنوان یک وعده اصلی یا میان وعده سرو می‌شود.

 

مواد لازم برای تهیه رولت پیتزا گوشت و پنیر:

خمیر پیتزا (2 عدد)

گوشت چرخ کرده (500 گرم)

پیاز (1 عدد)

سیر (2 حبه)

رب گوجه فرنگی (2 قاشق غذاخوری)

نمک و فلفل سیاه (به مقدار لازم)

پنیر پیتزا (200 گرم)

طرز تهیه رولت پیتزا گوشت و پنیر:

ابتدا خمیر پیتزا را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.

یک قسمت خمیر را روی سطح صافی پهن کنید و با وردنه آن را به شکل مستطیل درآورید.

در یک تابه مقداری روغن بریزید و پیاز و سیر را خرد شده را در آن تفت دهید تا نرم شوند.

سپس گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

در ادامه رب گوجه فرنگی، نمک، و فلفل سیاه را به تابه اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند.

سس گوشت را روی خمیر پیتزا بریزید و پخش کنید.

پنیر پیتزا را روی سس گوشت بپاشید.

قسمت دوم خمیر را روی سس پنیر قرار دهید و با وردنه آن را روی سس فشار دهید تا دو لایه خمیر به هم بچسبند.

رولت پیتزا را با استفاده از یک چاقوی تیز به برش‌های ضخیمی تقسیم کنید.

رولت پیتزا را در یک سینی فر قرار دهید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه بپزید.

بیشتر بخوانید  یک مسابقه دوچرخه سواری در فریمن برگزار شد

این رولت ترکیبی یک غذای مجلسی و محشره که همه دوستش دارن! | طرز تهیه رولت گوشت و مرغ +ویدئو

نکات تهیه رولت پیتزا گوشت و پنیر:

برای تهیه سس گوشت می‌توانید از مواد دیگری مانند فلفل دلمه‌ای، قارچ، یا زیتون نیز استفاده کنید.

برای اینکه رولت پیتزا بعد از پخت خشک نشود، می‌توانید قبل از برش دادن آن را با فویل بپوشانید و اجازه دهید 10 دقیقه در فر بماند.

می‌توانید رولت پیتزا را با انواع سبزیجات مانند ریحان، آویشن، یا جعفری تزیین کنید.

سرو رولت پیتزا گوشت و پنیر:

رولت پیتزا گوشت و پنیر را می‌توانید به صورت گرم یا سرد سرو کنید. این غذا را می‌توانید با سس کچاپ، سس مایونز، یا سس سالسا میل کنید.

رولت پیتزا گوشت و پنیر یک غذای خوشمزه و آسان برای تهیه است که می‌تواند به عنوان یک وعده غذایی کامل یا میان وعده سرو شود. این غذا را می‌توانید با توجه به ذائقه خود با انواع مواد اولیه دیگری نیز تهیه کنید.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید