بدون فر یک لازانیای آمریکایی بی نظیر و خوشمزه درست کن! | طرز تهیه لازانیای آمریکایی +ویدئو


طرز تهیه لازانیای آمریکایی

 

لازانیای آمریکایی، یک نوع لازانیای محبوب در آمریکا است که از مواد مختلفی مانند گوشت چرخ کرده، قارچ، پنیر پیتزا، و سس گوجه فرنگی تهیه می شود. این لازانیا معمولاً در فر پخته می شود و به دلیل طعم و بافت قوی و لذیذش، یکی از غذاهای مورد علاقه آمریکایی ها است.

لازانیا یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایتالیایی است که معمولاً در فر پخته می شود. اما اگر فر ندارید، می توانید لازانیا را در تابه هم درست کنید. این روش بسیار آسان و سریع است و نتیجه آن هم بسیار عالی خواهد بود.

مواد لازم:

* برای ۴ نفر

    * پیاز ۱ عدد

    * سیر ۲-۳ حبه

    * فلفل دلمه ای نگینی خرد شده ۱/۲ پیمانه

    * قارچ اسلایس شده ۶ عدد

    * گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم

    * رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری

    * آب نارنج یا آبلیموترش ۲ قاشق غذاخوری

    * آب ۲ پیمانه

    * ادویه لازانیا (نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا)

    * لازانیا ۱ بسته (۱۰-۱۲ ورق)

طرز تهیه:

۱. پیاز، فلفل دلمه ای و سیر را در تابه ای بزرگ بریزید و روی حرارت ملایم تفت دهید تا پیاز نرم و سبک شود.

۲. ادویه لازانیا را اضافه کنید و کمی تفت دهید.

۳. قارچ ها را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند.

۴. گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.

۵. رب گوجه فرنگی و نمک را اضافه کنید و کمی تفت دهید.

بیشتر بخوانید  بدترین سناریو در انتظار لایحه رتبه بندی معلمان

۶. آب و آب نارنج را اضافه کنید و اجازه دهید به جوش بیاید.

۷. حرارت را کم کنید و اجازه دهید سس به مدت ۱۵ دقیقه بجوشد تا غلیظ شود.

۸. ورقه های لازانیا را به صورت یکی در میان در تابه بچینید و روی هر لایه سس بریزید.

۹. در تابه را بگذارید و اجازه دهید لازانیا به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه بپزد تا ورقه ها نرم شوند.

۱۰. سس بشامل و پنیر پیتزا را روی لازانیا بریزید.

۱۱. در تابه را بگذارید و اجازه دهید پنیر پیتزا آب شود و طلایی شود.

۱۲. لازانیا آماده است. آن را به صورت گرم سرو کنید.

طرز تهیه سس بشامل:

۱. کره را در تابه ای کوچک ذوب کنید.

۲. آرد را اضافه کنید و کمی تفت دهید.

۳. شیر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا آرد گلوله نشود.

۴. سس را روی حرارت ملایم بجوشانید تا غلیظ شود.

۵. نمک و فلفل سیاه و پودر سیر را اضافه کنید.

نکات:

* برای اینکه لازانیا خوشمزه تر شود، می توانید از گوشت مرغ یا سبزیجات نیز در سس استفاده کنید.

* اگر دوست دارید سس بشامل غلیظ تر باشد، می توانید مقدار آرد را بیشتر کنید.

* اگر دوست دارید لازانیا طعم بیشتری داشته باشد، می توانید از ادویه های دیگری مانند آویشن، ریحان، یا رزماری نیز استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید