کیک فرشته برفی، کیکی که همه رو شگفت‌زده می‌کنه! | طرز تهیه آنجل کیک آمریکایی +ویدئو


طرز تهیه آنجل کیک آمریکایی

 

آنجل کیک، یک کیک اسفنجی سبک و خوشمزه است که از مخلوط کردن سفیده تخم مرغ، آرد، شکر، و مواد دیگر تهیه می شود. این کیک، به دلیل استفاده از سفیده تخم مرغ، بافت بسیار پوک و لطیفی دارد

مواد لازم (برای قالب 20 سانتی‌متری)

* آرد قنادی: 35 گرم

* نشاسته ذرت: 20 گرم

* روغن مایع: 25 گرم

* شیر یا شیر نارگیل: 40 میلی‌لیتر

* سفیده تخم مرغ: 4 عدد

* آبلیمو: 1 قاشق چایخوری

* پودر شکر: 30 گرم

* وانیل: نصف قاشق چایخوری

* پودر نارگیل

سس کیک

* شیر یا شیر نارگیل: 100 گرم

* خامه صبحانه: 50 گرم

* پودر شکر: 25 گرم

* نمک: 1 گرم

* نشاسته ذرت: 8 گرم

* وانیل یا اسانس دلخواه

طرز تهیه

1. خمیر کیک:

    * آرد قنادی و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید.

    * روغن مایع و شیر یا شیر نارگیل را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند.

    * سفیده تخم مرغ‌ها را جدا کنید و در کاسه‌ای با همزن برقی شروع به زدن کنید تا کف کند.

    * پودر شکر را در سه مرحله به سفیده‌ها اضافه کنید و هم بزنید تا سفیده‌ها سفت و براق شوند و وقتی همزن را از آن خارج می‌کنید، قله‌هایی روی آن ایجاد شود.

    * یک سوم سفیده‌ها را به مخلوط آرد و شیر اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید تا پف سفیده‌ها نخوابد.

    * سپس باقیمانده سفیده‌ها را اضافه کنید و به همین ترتیب هم بزنید.

    * خمیر را در قالب چرب و آردپاشی شده بریزید.

بیشتر بخوانید  امواج شبهه| چرا شبکه های خارجی برای ما برنامه می سازند؟/ جهت دهی به غرایز ایرانیان

    * یک سینی آب را در طبقه پایین فر قرار دهید و قالب را در طبقه وسط فر از قبل گرم شده با دمای 150 درجه سانتیگراد به مدت 50 دقیقه قرار دهید.

    * بعد از پخت، قالب را از فر خارج کنید و صبر کنید تا خنک شود.

2. سس کیک:

    * همه مواد سس را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.

    * روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود.

    * از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

3. مونتاژ کیک:

    * کیک را از قالب خارج کنید و به صورت وارونه روی یک توری قرار دهید تا کاملاً خنک شود.

    * سس کیک را روی کیک بمالید و با پودر نارگیل تزئین کنید.

نکات

* برای تهیه این کیک، از سفیده تخم مرغ‌هایی استفاده کنید که تازه باشند و در دمای اتاق قرار گرفته باشند.

* برای اینکه سفیده‌ها به خوبی فرم بگیرند، باید کاملاً خشک باشند. بنابراین، قبل از استفاده، زرده‌ها را با دقت از سفیده‌ها جدا کنید و سفیده‌ها را با یک قاشق خشک و تمیز هم بزنید تا تمام آب اضافی آن‌ها گرفته شود.

* برای اینکه کیک شما پف خوبی داشته باشد، باید آن را در فر از قبل گرم شده با دمای مناسب قرار دهید.

* اگر می‌خواهید کیک شما بافتی نرم‌تر داشته باشد، می‌توانید مقدار شیر یا شیر نارگیل را به 60 میلی‌لیتر افزایش دهید.

* سس کیک را می‌توانید با هر نوع اسانس یا وانیلی که دوست دارید تهیه کنید.

نوش جان!

بیشتر بخوانید  بودجه چهار پروژه جاده ای در خراسان رضوی تأمین شد

دیدگاهتان را بنویسید