بورانی لبو با اون رنگ صورتیش بهترین طعم پاییزیه! | طرز تهیه بورانی لبو +ویدئو


طرز تهیه بورانی لبو 

 

بورانی لبو یکی از خوشمزه‌ترین و زیباترین بورانی‌های ایرانی است. این بورانی به دلیل رنگ صورتی روشن و طعم شیرین و ملس خود، طرفداران زیادی دارد.

بورانی لبو خواص زیادی دارد. این بورانی منبع خوبی از ویتامین‌ها، مواد معدنی و فیبر است. لبوی آبپز شده منبع خوبی از ویتامین‌های A، C و B6 است. همچنین حاوی مقادیر زیادی پتاسیم، آهن و فیبر است. ماست چکیده نیز منبع خوبی از کلسیم و پروتئین است. گردو نیز منبع خوبی از چربی‌های سالم، پروتئین و فیبر است.

مواد لازم:

* لبوی آبپز شده

* مغز گردو

* نمک و فلفل سیاه

* ماست چکیده

طرز تهیه:

1. لبو را آبپز کنید و پوست آن را بگیرید.

2. لبو را رنده کنید یا با گوشت‌کوب برقی له کنید.

3. گردو را با دست یا آسیاب خرد کنید.

4. ماست چکیده، لبو، گردو، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید.

5. بورانی را به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم مواد به خورد هم برود.

نکات:

* برای اینکه بورانی لبو رنگ زیبای خود را حفظ کند، لبو را حتماً با پوست آبپز کنید.

* برای اینکه بورانی آبکی نشود، از ماست چکیده استفاده کنید.

* گردو را زیاد له نکنید تا طعم و بافت آن حفظ شود.

* اضافه کردن سیر به بورانی سلیقه‌ای است.

برخی از خواص بورانی لبو عبارتند از:

* تقویت سیستم ایمنی بدن

* کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی

* کاهش خطر ابتلا به سرطان

* بهبود عملکرد دستگاه گوارش

* کاهش وزن و لاغری

نوش جان!

بیشتر بخوانید  ایالات متحده چین را به آزار روزنامه نگاران خارجی متهم کرده است

دیدگاهتان را بنویسید