چهار روش مختلف برای مزه‌دار کردن جوجه رو یاد بگیر! | آموزش مزه دار کردن جوجه +ویدئو


 

مزه دار کردن جوجه فرایندی است که طی آن مواد غذایی با ادویه جات، چاشنی ها، و سایر مواد طعم دار می شوند. این کار باعث می شود که غذا طعم و عطر بهتری داشته باشد و همچنین می تواند به حفظ رطوبت آن کمک کند.مزه دار کردن جوجه یک روش عالی برای بهبود طعم و بافت آن است. 

در این مطلب، چهار روش مختلف برای مزه‌دار کردن جوجه را به شما آموزش میدهیم. امیدوارم که از این آموزش‌ها لذت ببرید.

روش اول: جوجه مکزیکی

مواد لازم:

* ماست: ۲ قاشق غذاخوری

* سیر: ۱ حبه

* نمک، فلفل، پودر کاری، پاپریکا: نصف قاشق چایخوری

* سس کچاپ یا رب گوجه: ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

مواد رو با هم مخلوط کنید و مرغ رو بهش اضافه کنید. سپس، مرغ رو به مدت ۳ ساعت در یخچال استراحت بدید.

روش دوم: جوجه یونانی

مواد لازم:

* ماست: ۲ قاشق غذاخوری

* سیر: ۱ حبه

* نمک و فلفل: نصف قاشق چایخوری

* جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری

* روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

مواد رو با هم مخلوط کنید و مرغ رو بهش اضافه کنید. سپس، مرغ رو به مدت ۳ ساعت در یخچال استراحت بدید.

روش سوم: جوجه خامه‌ای

مواد لازم:

* پیاز خلالی: ۱ عدد

* سس مایونز: ۱ قاشق غذاخوری

* خامه: ۱ قاشق غذاخوری

* جعفری خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری

* سیر: ۱ حبه

* نمک، فلفل و آویشن: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

مواد رو با هم مخلوط کنید و مرغ رو بهش اضافه کنید. سپس، مرغ رو به مدت ۳ ساعت در یخچال استراحت بدید.

روش چهارم: جوجه ترش

مواد لازم:

* پیاز رنده شده: ۱ عدد

بیشتر بخوانید  ایا فردا شنبه مدارس تعطیل است ۲۶ آذر ۱۴۰۱ – ایران چطور

* ماست: ۱ قاشق غذاخوری

* سیر: ۱ حبه

* نمک و فلفل: نصف قاشق چایخوری

* رب انار: ۲ قاشق غذاخوری

* گردو خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

مواد رو با هم مخلوط کنید و مرغ رو بهش اضافه کنید. سپس، مرغ رو به مدت ۳ ساعت در یخچال استراحت بدید.

دیدگاهتان را بنویسید