مزه دار کردن جوجه فرایندی است که طی آن مواد غذایی با ادویه جات، چاشنی ها، و سایر مواد طعم دار می شوند. این کار باعث می شود که غذا طعم و عطر بهتری داشته باشد و همچنین می تواند به حفظ رطوبت آن کمک کند.مزه دار کردن جوجه یک روش عالی برای بهبود طعم و بافت آن است.
در این مطلب، چهار روش مختلف برای مزهدار کردن جوجه را به شما آموزش میدهیم. امیدوارم که از این آموزشها لذت ببرید.
روش اول: جوجه مکزیکی
مواد لازم:
* ماست: ۲ قاشق غذاخوری
* سیر: ۱ حبه
* نمک، فلفل، پودر کاری، پاپریکا: نصف قاشق چایخوری
* سس کچاپ یا رب گوجه: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
مواد رو با هم مخلوط کنید و مرغ رو بهش اضافه کنید. سپس، مرغ رو به مدت ۳ ساعت در یخچال استراحت بدید.
روش دوم: جوجه یونانی
مواد لازم:
* ماست: ۲ قاشق غذاخوری
* سیر: ۱ حبه
* نمک و فلفل: نصف قاشق چایخوری
* جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
* روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
مواد رو با هم مخلوط کنید و مرغ رو بهش اضافه کنید. سپس، مرغ رو به مدت ۳ ساعت در یخچال استراحت بدید.
روش سوم: جوجه خامهای
مواد لازم:
* پیاز خلالی: ۱ عدد
* سس مایونز: ۱ قاشق غذاخوری
* خامه: ۱ قاشق غذاخوری
* جعفری خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
* سیر: ۱ حبه
* نمک، فلفل و آویشن: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
مواد رو با هم مخلوط کنید و مرغ رو بهش اضافه کنید. سپس، مرغ رو به مدت ۳ ساعت در یخچال استراحت بدید.
روش چهارم: جوجه ترش
مواد لازم:
* پیاز رنده شده: ۱ عدد
* ماست: ۱ قاشق غذاخوری
* سیر: ۱ حبه
* نمک و فلفل: نصف قاشق چایخوری
* رب انار: ۲ قاشق غذاخوری
* گردو خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
مواد رو با هم مخلوط کنید و مرغ رو بهش اضافه کنید. سپس، مرغ رو به مدت ۳ ساعت در یخچال استراحت بدید.