طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی با مرغ زعفرانی
لوبیا پلو شیرازی یک غذای ایرانی خوشمزه و لذیذ است که در شهر شیراز و سایر شهرهای جنوب ایران تهیه میشود. این غذا ترکیبی از طعم لوبیا چشم بلبلی، شوید تازه، و مرغ زعفرونی است که طعمی بینظیر و به یاد ماندنی ایجاد میکند.
۱. لوبیا چشم بلبلی را از چند ساعت قبل خیس کنید و سپس بپزید و آبکش کنید.
۲. مرغ را با پیاز، نمک، فلفل سیاه، و پودر سیر تفت دهید.
۳. زعفران دم کرده را به مرغ اضافه کنید و کمی تفت دهید.
۴. برنج را با آب و نمک بپزید.
۵. شوید تازه را خرد کنید و با لوبیا چشم بلبلی پخته شده مخلوط کنید.
۶. برنج پخته شده را با لوبیا و شوید مخلوط کنید و در قابلمه بریزید.
۷. مرغ زعفرونی را روی برنج بچینید.
۸. برنج را دم کنید.
مواد لازم:
* برنج ۲ پیمانه
* لوبیا چشم بلبلی ۱ پیمانه
* شوید تازه ۳۰۰ گرم
* شوید خشک (سلیقهای)
* ران مرغ ۲ عدد
* پیاز ۱ عدد
* زعفران غلیظ دم کرده
* نمک، فلفل سیاه، پودر سیر
طرز تهیه:
۱. لوبیا چشم بلبلی را از چند ساعت قبل خیس کنید و سپس بپزید و آبکش کنید.
۲. مرغ را با پیاز، نمک، فلفل سیاه، و پودر سیر تفت دهید.
۳. زعفران دم کرده را به مرغ اضافه کنید و کمی تفت دهید.
۴. برنج را با آب و نمک بپزید.
۵. شوید تازه را خرد کنید و با لوبیا چشم بلبلی پخته شده مخلوط کنید.
۶. برنج پخته شده را با لوبیا و شوید مخلوط کنید و در قابلمه بریزید.
۷. مرغ زعفرونی را روی برنج بچینید.
۸. برنج را دم کنید.
نکات:
* میتوانید از شوید خشک به جای شوید تازه استفاده کنید.
* اگر دوست دارید، میتوانید ادویه پلویی و دارچین هم به برنج اضافه کنید.
نوش جان!