به جای همه چیز کیک هایی که یاد گرفتی اینو درست کن! | طرز تهیه چیز کیک نیویورکی +ویدئو


طرز تهیه چیز کیک نیویورکی 

 

چیز کیک نیویورکی نوعی دسر خوشمزه و پرطرفدار است که از پنیر خامه‌ای، خامه صبحانه، شکر، تخم مرغ، وانیل و آب لیمو تهیه می‌شود. این چیز کیک به دلیل بافت نرم و خامه‌ای و طعم ترش و شیرینش، از محبوبیت زیادی برخوردار است.

چیز کیک نیویورکی برای اولین بار در دهه ۱۹۲۰ در شهر نیویورک تهیه شد و به سرعت به یکی از محبوب‌ترین دسرهای آمریکایی تبدیل شد. این چیز کیک معمولاً با یک لایه بیسکوئیتی در کف قالب تهیه می‌شود که به عنوان پایه چیز کیک عمل می‌کند.

برای تهیه چیز کیک نیویورکی، ابتدا بیسکوئیت‌ها را آسیاب کرده و با کره ذوب شده مخلوط می‌کنند. سپس، این مخلوط را کف قالب 20 سانتی‌متری فشار می‌دهند تا یک لایه یکنواخت ایجاد شود. در مرحله بعد، پنیر خامه‌ای، خامه صبحانه، شکر، تخم مرغ‌ها، وانیل و آب لیمو را در یک کاسه بزرگ با همزن برقی مخلوط می‌کنند تا یکدست شود. این مخلوط را روی لایه بیسکوئیتی می‌ریزند و در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت بپزید. پس از پخت، چیزکیک را به مدت 3-4 ساعت در یخچال قرار می‌دهند تا خنک شود.

مواد لازم

* بیسکوئیت ساقه طلایی ۱ بسته

* کره ۴۵ گرم

* پنیر خامه‌ای ۳۰۰ گرم

* خامه صبحانه ۳۱۵ گرم

* شکر ۶۰ گرم

* نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری

* تخم مرغ ۳ عدد متوسط

* وانیل نصف قاشق چایخوری

* آب لیمو تازه ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه

* بیسکوئیت‌ها را آسیاب کنید و با کره ذوب شده مخلوط کنید.

بیشتر بخوانید  تو خونه یه پلو شوشتری توشمزه درست کن! | طرز تهیه پلو شوشتری +ویدیو

* این مخلوط را کف قالب 20 سانتی‌متری فشار دهید و کنار بگذارید.

* پنیر خامه‌ای، خامه صبحانه، شکر، نشاسته ذرت، تخم مرغ‌ها، وانیل و آب لیمو را در یک کاسه بزرگ با همزن برقی مخلوط کنید تا یکدست شود.

* این مخلوط را روی لایه بیسکوئیتی بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت بپزید.

* پس از پخت، چیزکیک را به مدت 3-4 ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود.

نکات

* برای تهیه چیزکیک نیویورکی اصیل، از پنیر خامه‌ای full fat استفاده کنید.

* اگر می‌خواهید چیزکیک شما رژیمی باشد، می‌توانید از پنیر خامه‌ای light یا بدون چربی استفاده کنید.

* برای جلوگیری از ترک خوردن چیزکیک، فر را قبل از قرار دادن چیزکیک در آن، به مدت 10 دقیقه گرم کنید.

* پس از پخت، چیزکیک را به مدت 3-4 ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود. این کار به تثبیت چیزکیک کمک می‌کند.

نوش جان!

دیدگاهتان را بنویسید