فروش مرغ زنده کیلویی ۵۸ هزار تومان با ترس و لرز


پرویز فروغی دبیر کانون سراسری مرغ گوشتی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری درباره دلایل افزایش قیمت مرغ در بازار اظهار داشت: مرغداران نمی‌توانند محصولات خود را زیاد گران بفروشند زیرا با آنها برخورد می شود اما میزان تولید و جوجه ریزی به دلیل مشکلات تامین نهاده، کاهش یافته است.

وی افزود: در حال حاضر وضعیت تامین نهاده ها از جمله کنجاله سویا بهبود یافته ولی مرغداران برای تامین این نهاده باید 3 تا 4 ماه صبر می‌کردند.

دبیرکانون سراسری مرغ گوشتی در واکنش به اعلام وزارت جهاد کشاورزی درباره جوجه ریزی 140 میلیون قطعه ای در ماه گفت: در ماه گذشته  حداکثر130 میلیون قطعه جوجه ریزی انجام شده است و شرایط بهبود یافته است.

وی تصریح کرد: کیفیت نهاده های دامی و جوجه یک روز در ماه های اخیر کاهش یافته است و جوجه ها به خوبی وزن نمی‌گیرند و از طرفی قیمت مرغ  دستوری است که باعث تضعیف این صنعت شده است.

فروغی  گفت: قیمت مصوب هر کیلوگرم مرغ زنده 52 هزار تومان اما قیمت تمام شده آن 60 هزار تومان است و اکنون مرغداران با ترس‌و‌لرز این محصول را به قیمت 56 تا 58 هزار تومان به فروش می‌رسانند.

 

بیشتر بخوانید  کاشان زیرساخت کافی برای معلولان را ندارد

دیدگاهتان را بنویسید