هیچ‌ مربایی به خوشمزگی مربای زردآلو نیست! | طرز تهیه مربای زردآلو +ویدئو


 

مربای زردآلو یکی از محبوب ترین انواع مربا در ایران است که به دلیل طعم ترش و شیرینش، طرفداران زیادی دارد. این مربا را می توان به عنوان یک میان وعده یا دسر سرو کرد و از طعم و عطر آن لذت برد.

مواد لازم:

* ۱ کیلوگرم زردآلو

* ۷۰۰ گرم شکر

* زعفران دم کرده به مقدار دلخواه

* گلاب به مقدار دلخواه

* ۱ قاشق چایخوری آبلیمو یا نوک قاشق چایخوری جوهر لیمو

طرز تهیه:

۱. زردآلوها را بشویید و هسته آن ها را جدا کنید.

۲. زردآلوها را در یک قابلمه مناسب بریزید و شکر را لابه لای آن ها بپاشید.

۳. قابلمه را به مدت ۷ تا ۸ ساعت در یخچال قرار دهید تا زردآلوها آب بیندازند.

۴. پس از این مدت، قابلمه را از یخچال خارج کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید.

۵. مرتب کف روی مربا را بگیرید تا شکرک نزند.

۶. پس از ۵ تا ۷ دقیقه، زردآلوها را از شهد خارج کنید.

۷. شهد را همچنان روی حرارت قرار دهید تا قوام بیاید.

۸. در این مدت، کف روی شهد را بگیرید و با یک فرچه و آب جوشیده، اطراف قابلمه را دورگیری کنید تا شکرک نزند.

۹. پس از ۱۵ دقیقه، زعفران دم کرده، گلاب و آبلیمو یا جوهر لیمو را به شهد اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید.

۱۰. اجازه دهید مربا خنک شود.

۱۱. پس از خنک شدن، زردآلوها را به شهد اضافه کنید.

۱۲. مربا را در ظرف شیشه ای در بسته بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

برای اینکه مربا شکرک نزند، نکات زیر را رعایت کنید: کف روی مربا را مرتب بگیرید. شهد را به اندازه کافی بجوشانید تا قوام بیاید. اطراف قابلمه را با یک فرچه و آب جوشیده دورگیری کنید تا شکرک نزند. می توانید به جای زعفران دم کرده، از مقداری پودر زعفران نیز استفاده کنید. مقدار گلاب را می توانید به دلخواه کم یا زیاد کنید. اگر دوست دارید مربا طعم ترشی بیشتری داشته باشد، می توانید مقدار آبلیمو یا جوهر لیمو را بیشتر کنید.

بیشتر بخوانید  قیمت جدید سفر به عتبات اعلام شد + قیمت

نوش جان!

دیدگاهتان را بنویسید