اگه دنبال دستور قلیه ماهی اصیل جنوبی هستی همینجاست! | طرز تهیه قلیه ماهی اصیل جنوبی +ویدئو


 طرز تهیه قلیه ماهی اصیل جنوبی

 

قلیه ماهی یکی از معروف‌ترین خورش‌های ایرانی متعلق به جنوب ایران است. این غذا از سبزی‌جات مخصوص، تمر هندی، ادویه‌جات، پیاز و ماهی جنوبی استفاده می‌شود.

قلیه ماهی یکی از غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه جنوب ایران است که از ماهی، سبزی‌جات، تمر هندی و ادویه‌جات تهیه می‌شود. این غذا به دلیل طعم و عطر بی‌نظیرش طرفداران زیادی دارد.

مواد لازم:

* ماهی شیر: ۷۰۰ گرم

* پیاز رنده شده: ۱ عدد

* سیر: ۴ تا ۵ حبه

* فلفل تند: ۱ عدد

* سبزی قلیه (ترکیب گشنیز و شنبلیله): ۵۰۰ گرم

* فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری

* زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری

* آب: ۲ لیوان

* تمر هندی: نصف بسته

طرز تهیه:

۱. ماهی را به قطعات کوچک خرد کرده و با نمک، فلفل سیاه و پودر کاری مزه‌دار کنید.

۲. سبزی‌ها را پاک کرده و خرد کنید.

۳. پیاز را در روغن تفت دهید تا نرم شود.

۴. سیر را رنده کرده و به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید.

۵. فلفل تند را خرد کرده و به پیاز و سیر اضافه کنید و کمی تفت دهید.

۶. سبزی‌ها را به پیاز و سیر اضافه کنید و تفت دهید تا آب سبزی‌ها کشیده شود.

۷. تمر هندی را با آب رقیق کرده و از صافی رد کنید و به سبزی‌ها اضافه کنید.

۸. ماهی را به سبزی‌ها اضافه کنید و کمی تفت دهید.

۹. آب را به خورش اضافه کنید و بگذارید تا خورش جا بیفتد.

نکات:

* اگر تمبر هندی در دسترس ندارید، می‌توانید از رب انار یا رب آلو استفاده کنید.

بیشتر بخوانید  عاشقانه سمیرا حسن پور و همسرش

* نمک خورش را در آخر اضافه کنید، زیرا تمر هندی شور است.

دیدگاهتان را بنویسید