طرز تهیه سس تارتار
سس تارتار یک سس سفید غلیظ است که از سس مایونز، خیار شور، جعفری، ترخون، آب لیمو و پیاز خرد شده تهیه می شود. گاهی اوقات به آن خردل نیز اضافه می شود. سس تارتار معمولاً با غذاهای دریایی مانند ماهی، میگو و خرچنگ سرو می شود.
سس تارتار برای اولین بار در قرن نوزدهم در فرانسه اختراع شد. نام آن از مردم تارتارها گرفته شده است، که مردمی ترک زبان بودند که در روسیه زندگی می کردند. تارتارها به استفاده از سس های تند و ترشی معروف بودند.
سس تارتار یک سس محبوب و خوشمزه است که میتوان آن را با انواع غذاهای گوشتی، دریایی و سوخاری سرو کرد.
طرز تهیه سس تارتار رستورانی بسیار ساده است و با مواد کمی میتوان آن را تهیه کرد.
مواد لازم برای تهیه سس تارتار:
* سس مایونز: 6 قاشق غذاخوری
* خیارشور: 60 گرم (2 قاشق غذاخوری)
* جعفری خرد شده: یک قاشق غذاخوری
* پیاز: یک چهارم پیاز متوسط
* آب لیمو ترش: نصف لیمو ترش متوسط
* نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
* فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
1. ابتدا خیارشور، پیاز و جعفری را خرد کنید.
2. سس مایونز، خیارشور، پیاز، جعفری، آب لیمو ترش، نمک و فلفل سیاه را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.
3. سس را به مدت 15 دقیقه در یخچال قرار دهید تا طعم مواد به خورد یکدیگر برود.
نکات:
* برای تهیه سس تارتار میتوانید از پیازچه یا پیاز رنده شده نیز استفاده کنید.
* میتوانید مقدار جعفری خرد شده را طبق سلیقه خود کم یا زیاد کنید.
* برای کاهش کالری سس تارتار، میتوانید به جای سس مایونز از ترکیب سس مایونز و ماست استفاده کنید.
سس تارتار را میتوان با انواع غذاهای گوشتی، دریایی و سوخاری سرو کرد. این سس خوشمزه طعم لذیذی به غذاها میدهد.