سه مدل دلمه یادت میدم ببین کدومو بیشتر دوست داری! | طرز تهیه سه مدل دلمه برگ مو و گوجه و بادمجان +ویدئو


طرز تهیه سه مدل دلمه برگ مو و گوجه و بادمجان 

 

دلمه برگ مو یکی از محبوب‌ترین انواع دلمه است. برای تهیه این دلمه، ابتدا باید برگ‌های مو را از ساقه جدا کرده و بشویید. سپس آنها را در آب جوش به مدت 2 تا 3 دقیقه قرار دهید تا نرم شوند.

فصل تابستان که فرا می‌رسد، فصل دلمه نیز آغاز می‌شود. دلمه یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با مواد مختلفی مانند برگ مو، بادمجان، گوجه فرنگی و فلفل دلمه‌ای تهیه می‌شود.

دلمه برگ مو

دلمه برگ مو یکی از محبوب‌ترین انواع دلمه است. برای تهیه این دلمه، ابتدا باید برگ‌های مو را از ساقه جدا کرده و بشویید. سپس آنها را در آب جوش به مدت 2 تا 3 دقیقه قرار دهید تا نرم شوند.

در یک تابه پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

سبزی دلمه را پاک کنید و بشویید. سپس آن را خرد کنید و به تابه اضافه کنید.

برنج و لپه را از قبل خیس کنید. سپس آنها را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید.

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید.

یک برگ مو را روی سطح کار قرار دهید. مقداری از مواد را وسط برگ قرار دهید و برگ را به صورت لوله ای بپیچید.

دلمه ها را در یک قابلمه بچینید. روی دلمه ها کمی روغن بریزید و یک بشقاب روی دلمه ها قرار دهید تا دلمه ها در حین پخت باز نشوند.

بیشتر بخوانید  «باقری» به امارات سفر کرد

به دلمه ها آب جوش اضافه کنید تا روی آنها را بپوشاند. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید دلمه ها به مدت 2 تا 3 ساعت بپزند.

دلمه بادمجان

برای تهیه دلمه بادمجان، ابتدا باید بادمجان‌ها را پوست گرفته و از وسط نصف کنید. سپس آنها را به مدت 15 دقیقه در آب جوش قرار دهید تا نرم شوند.

در یک تابه پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

سبزی دلمه را پاک کنید و بشویید. سپس آن را خرد کنید و به تابه اضافه کنید.

برنج و لپه را از قبل خیس کنید. سپس آنها را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید.

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید.

مواد را داخل بادمجان‌ها بریزید. سپس بادمجان‌ها را در یک قابلمه بچینید.

به بادمجان‌ها آب جوش اضافه کنید تا روی آنها را بپوشاند. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید دلمه ها به مدت 2 تا 3 ساعت بپزند.

دلمه گوجه فرنگی

برای تهیه دلمه گوجه فرنگی، ابتدا باید گوجه فرنگی‌ها را از وسط نصف کنید. سپس آنها را از قسمت بالایی خالی کنید.

در یک تابه پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

سبزی دلمه را پاک کنید و بشویید. سپس آن را خرد کنید و به تابه اضافه کنید.

بیشتر بخوانید  مستاجران دوره قاجار چقدر اجاره می دادند؟ + تصاویر اجاره نامه های عتیقه

برنج و لپه را از قبل خیس کنید. سپس آنها را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید.

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید.

مواد را داخل گوجه فرنگی‌ها بریزید. سپس گوجه فرنگی‌ها را در یک قابلمه بچینید.به گوجه فرنگی‌ها آب جوش اضافه کنید تا روی آنها را بپوشاند.

سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید دلمه ها به مدت 2 تا 3 ساعت بپزند. برای اینکه دلمه‌ها خوشمزه‌تر شوند، می‌توانید از سبزیجات معطر کوهی مانند سیر کوهی، پونه کوهی و آویشن استفاده کنید. اگر دلمه‌ها را با گوشت چرخ کرده گیاهی درست می‌کنید، می‌توانید از کمی رب انار برای طعم دار کردن دلمه‌ها استفاده کنید. برای اینکه دلمه‌ها در حین پخت باز نشوند، می‌توانید از خلال دندان برای بستن آنها استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید