شیرینی لوز نارگیل، خوشمزه‌ترین شیرینی بدون فر | طرز تهیه شیرینی لوز نارگیل +ویدئو


طرز تهیه شیرینی لوز نارگیل 

 

شیرینی لوز نوعی شیرینی سنتی ایرانی است که از مواد اولیه‌ای مانند آرد، شکر، روغن، سفیده تخم‌مرغ، گلاب، هل و انواع مغزها مانند پسته، بادام و نارگیل تهیه می‌شود. این شیرینی به شکل لوزی است و در رنگ‌های مختلف تهیه می‌شود.

شیرینی لوز در شهرهای مختلف ایران تهیه می‌شود، اما اصلی‌ترین منبع آن، تبریز و یزد است. این شیرینی از سوغاتی‌های محبوب شهرهای تبریز و یزد است.

انواع شیرینی لوز :

لوز بادامی

لوز پسته‌ای

لوز نارگیلی

لوز زعفرانی

لوز باقلوایی

طرز تهیه شیرینی لوز نارگیل

شیرینی لوز نارگیل یکی از خوشمزه‌ترین، سریع‌ترین و آسان‌ترین شیرینی‌هاست که می‌توان با مواد ساده و بدون نیاز به فر تهیه کرد. این شیرینی را می‌توان با جایگزین کردن پودر نارگیل با پودر بادام یا پسته، به شکل‌های مختلف تزیین کرد و سرو کرد.

مواد لازم

* پودر نارگیل: ۱ لیوان فرانسوی (۹۰ گرم)

* پودر قند: نصف لیوان (حدود ۸۰ گرم)

* پودر هل: ۱ قاشق چایخوری سرخالی (اختیاری)

* گلاب: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

۱. ابتدا پودر نارگیل، پودر قند و پودر هل را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.

۲. سپس گلاب را کم‌کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به شکل خمیر درآیند. توجه داشته باشید که گلاب را باید کم‌کم و به تدریج اضافه کنید تا مواد شل نشوند، چون شیرینی خشک می‌شود.

۳. خمیر را به ضخامت نیم سانتی‌متر بین دو لایه پلاستیک پهن کنید.

۴. خمیر را به مدت ۵ تا ۶ دقیقه در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

بیشتر بخوانید  اگه توام عاشق شوربلال هستی ببین! | طرز تهیه شور بلال خانگی +ویدئو

۵. خمیر را از یخچال خارج کنید و به شکل دلخواه برش بزنید.

۶. شیرینی‌های برش زده را در ظرف مورد نظر بچینید و به دلخواه تزیین کنید.

 اگر می‌خواهید شیرینی‌ها رنگی شوند، می‌توانید چند قطره زعفران به خمیر اضافه کنید. برای تهیه شیرینی لوز نارگیل دو رنگ، می‌توانید نصف خمیر را با پودر نارگیل سفید و نصف دیگر را با پودر نارگیل قهوه‌ای تهیه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید