رولت گوشت و مرغ یک غذای کامل برای یک شب سرد زمستانی | طرز تهیه رولت گوشت و مرغ +ویدئو


 

رولت گوشت و مرغ یک غذای خوشمزه و مقوی است که از ترکیب گوشت چرخ کرده و مرغ چرخ کرده درست می شود. این غذا معمولاً با موادی مانند پیاز، سیر، سبزیجات، ادویه جات و پنیر پر می شود و سپس در فر یا ماهیتابه پخته می شود.

برای خوشمزه تر شدن رولت، می توانید از سبزیجات دیگری مانند فلفل دلمه ای، هویج یا قارچ نیز استفاده کنید.

می توانید از پنیرهای دیگر مانند پنیر پارمزان یا پنیر چدار نیز استفاده کنید.

اگر می خواهید رولت را بدون فر بپزید، می توانید آن را در یک ماهیتابه بزرگ با کمی روغن زیتون سرخ کنید.

مواد لازم:

* سینه مرغ: ۱ عدد

* گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم

* پیاز: ۱ عدد

* جعفری: ۱/۲ پیمانه

* نمک: به مقدار لازم

* ادویه: به مقدار لازم

* سیر: ۱ حبه

* رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری

* زعفران دم کرده: به مقدار لازم

طرز تهیه:

۱. سینه مرغ را پخته و ریش ریش کنید.

۲. گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده، جعفری خرد شده، نمک و ادویه مخلوط کنید.

۳. سیر رنده شده را به مخلوط گوشت اضافه کنید.

۴. رب گوجه فرنگی را با زعفران دم کرده مخلوط کنید.

۵. مخلوط گوشت را به صورت یک مستطیل روی سینه مرغ ریش ریش شده پهن کنید.

۶. مخلوط رب گوجه فرنگی و زعفران را روی مخلوط گوشت بریزید.

۷. رولت گوشت و مرغ را رول کنید.

۸. رولت را به صورت دلخواه برش بزنید.

۹. رولت گوشت و مرغ را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزید.

بیشتر بخوانید  خبرآنلاین - تصاویر | پایان توکیو ۲۰۲۰؛ پرچم المپیک به شهردار پاریس سپرده شد

 می‌توانید به جای سینه مرغ از گوشت مرغ ریش ریش شده نیز استفاده کنید.

 می‌توانید به مخلوط گوشت، سبزیجات دیگری مانند گوجه فرنگی، فلفل دلمه‌ای یا قارچ نیز اضافه کنید.

 می‌توانید از ادویه‌های مورد علاقه خود نیز در تهیه این رولت استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید