کالباس لیوانی بدون شیر خشک و بدون تخم مرغ | طرز تهیه کالباس خانگی راحت و بدون دردسر +ویدئو


طرز تهیه کالباس خانگی راحت و بدون دردسر

 

کالباس خانگی نوعی کالباس است که در خانه تهیه می‌شود. برای تهیه کالباس خانگی از گوشت، چربی، ادویه‌جات و مواد افزودنی دیگر استفاده می‌شود. کالباس خانگی معمولاً از گوشت مرغ، گوشت گوسفند یا گوشت گاو تهیه می‌شود.

کالباس خانگی بدون کاور، شیر خشک، تخم مرغ 

 

مواد لازم:

* نیم سینه و نیم ران مرغ

* 3 قاشق غذاخوری آرد نشاسته ذرت

* 4 حبه سیر

* 3 قاشق روغن مایع

* یک هویج نیم پز خرد شده

* 3-4 قارچ بلانچ شده خرد شده

* به دلخواه: پسته خرد شده

* ادویه‌ها:

    * یک قاشق مربا خوری نمک

    * یک قاشق چای خوری پودر زنجبیل

    * یک قاشق چای خوری پودر جوز هندی

    * یک قاشق چای خوری پودر تخم گشنیز

    * یک قاشق چای خوری پودر پاپریکا

    * یک قاشق چای خوری فلفل سیاه یا قرمز

    * یک قاشق چای خوری آویشن

    * یک قاشق چای خوری دارچین

طرز تهیه:

1. مرغ را با چرخ گوشت دو بار چرخ کنید.

2. سیر، هویج، قارچ و پسته (در صورت تمایل) را به مرغ اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید.

3. آرد نشاسته ذرت و ادویه‌ها را اضافه کنید و دوباره خوب مخلوط کنید.

4. یک لیوان نشکن را با روغن چرب کنید و مواد را داخل آن بریزید.

5. روی مواد را با کاغذ روغنی بپوشانید و با فویل بپیچید.

6. یک قابلمه را تا نیمه آب کنید و لیوان حاوی مواد را داخل آن قرار دهید.

7. قابلمه را روی شعله پخش کن با حرارت کم قرار دهید و به مدت 2-3 ساعت صبر کنید تا کالباس بپزد.

بیشتر بخوانید  مسافران زمان گنبد مینا گره بزنید سفر هیجان انگیزی در پیش داریم!

8. بعد از پخت، کالباس را از قابلمه خارج کنید و اجازه دهید خنک شود.

9. کالباس را به مدت 3-10 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

10. بعد از خنک شدن، کالباس را با چاقو برش بزنید و نوش جان کنید.

نکات:

* مقدار آب داخل قابلمه باید تا نصف لیوان باشد.

* قابلمه را روی شعله پخش کن با حرارت کم قرار دهید تا کالباس به آرامی پخته شود.

* حتما از لیوان نشکن استفاده کنید تا کالباس نسوزد.

* کاغذ روغنی برای این است که فویل با کالباس تماس نداشته باشد و کالباس به فویل نچسبد.

* در قابلمه را حتما ببندید تا کالباس به خوبی پخته شود.

مزایا این روش:

* این روش بسیار ساده و آسان است و به راحتی می‌توانید در خانه کالباس خانگی تهیه کنید.

* این روش نیازی به کاور، شیر خشک و تخم مرغ ندارد.

* کالباس تهیه شده با این روش بسیار خوشمزه و لذیذ است.

دیدگاهتان را بنویسید