طرز تهیه دسر انار ساده و خوشمزه
دسر انار یکی از دسرهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که از انار، ژله، خامه و بیسکویت پتی بور تهیه می شود. این دسر طعمی ترش و شیرین دارد و به راحتی می توان آن را در خانه تهیه کرد.
مواد لازم:
* دو بسته ژله انار
* سه لیوان آب جوش
* مقداری انار دون شده
* نصف پاکت خامه صبحانه
* یک بسته بیکوسییت پتی بور
طرز تهیه:
1. ابتدا ژله انار را طبق دستور روی بسته آماده کنید.
2. کف قالب مورد نظر را با یک لایه ژله انار بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا ببندد.
3. در این فاصله، بیسکویت پتی بور را خرد کنید.
4. خامه صبحانه را با انار دون شده مخلوط کنید.
5. پس از اینکه لایه اول ژله انار بست، لایه ای از مخلوط خامه و انار را روی آن بریزید و مجدداً در یخچال قرار دهید تا ببندد.
6. این کار را تا زمانی که قالب پر شود، تکرار کنید.
7. در نهایت، روی لایه آخر ژله انار را با انار دون شده تزئین کنید و در یخچال قرار دهید تا کاملاً سرد شود.
برای اینکه ژله انار شما خوشمزه تر شود، از انار تازه استفاده کنید.
اگر می خواهید دسر شما طعم ترش تری داشته باشد، می توانید به ژله انار کمی آبلیمو اضافه کنید.
برای اینکه دسر شما شیک تر شود، می توانید از قالب های چند طبقه استفاده کنید.
طرز تهیه دسر انار به صورت مرحله ای:
مرحله اول: تهیه ژله انار
1. دو بسته ژله انار را در سه لیوان آب جوش حل کنید.
2. ژله را در قالب مورد نظر بریزید و در یخچال قرار دهید تا ببندد.
مرحله دوم: تهیه لایه خامه و انار
1. بیسکویت پتی بور را خرد کنید.
2. خامه صبحانه را با انار دون شده مخلوط کنید.
مرحله سوم: لایه بندی دسر
1. پس از اینکه لایه اول ژله انار بست، لایه ای از مخلوط خامه و انار را روی آن بریزید و مجدداً در یخچال قرار دهید تا ببندد.
2. این کار را تا زمانی که قالب پر شود، تکرار کنید.
3. در نهایت، روی لایه آخر ژله انار را با انار دون شده تزئین کنید و در یخچال قرار دهید تا کاملاً سرد شود.