پاستا صورتی با لبو یک غذای خوشمزه و سالم است که میتواند به عنوان یک وعده غذایی اصلی یا یک میان وعده سرو شود. این غذا به دلیل استفاده از لبو، رنگ صورتی زیبایی دارد و طعمی شیرین و ترش دارد.
پاستا یا خمیراک به معنی خمیر، یک اصطلاح عمومی برای گونههای مختلف ایتالیایی رشته فرنگی، درست شده از خمیر آرد، آب یا تخم مرغ است. پاستا حدوداً به ۳۵۰ شکل مختلف موجود است.پاستا در اصل یک غذای ایتالیایی است که قدمت آن به قرن دهم میلادی باز میگردد. پاستا در ابتدا به صورت ساده تهیه میشد و فقط از آرد و آب ساخته میشد. با گذشت زمان، انواع مختلفی از پاستا با اشکال و طعمهای مختلف ایجاد شد.پاستا یک غذای بسیار محبوب در سراسر جهان است. پاستا را میتوان با انواع مختلف سسها، گوشتها، سبزیجات و پنیرها سرو کرد. پاستا یک غذای خوشمزه، سالم و مغذی است.
مواد لازم برای تهیه پاستای صورتی با لبو:
250 گرم پاستای فرمی
2 عدد لبو
1 عدد پیاز متوسط
2 حبه سیر
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1/2 فنجان آب گوشت یا آب
1/4 فنجان خامه
1/4 فنجان پنیر پارمزان رنده شده
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه پاستای صورتی با لبو:
1. ابتدا لبوها را پوست بگیرید و به صورت مکعبهای کوچک خرد کنید. پیاز و سیر را نیز خرد کنید.
2. در یک قابلمه بزرگ، آب را جوش بیاورید و پاستا را طبق دستور روی بسته بندی بپزید.
3. در یک تابه بزرگ، روغن زیتون را داغ کنید و پیاز و سیر را اضافه کنید. تفت دهید تا نرم شوند.
4. لبوها را اضافه کنید و تفت دهید تا کمی نرم شوند.
5. آب گوشت یا آب را اضافه کنید و به جوش بیاورید.
6. حرارت را کم کنید و اجازه دهید به مدت 15 دقیقه بجوشد تا لبوها کاملاً پخته شوند.
7. خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
8. پاستای پخته شده را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
9. نمک و فلفل سیاه را به مقدار لازم اضافه کنید.
10. پنیر پارمزان را اضافه کنید و هم بزنید.
11. بلافاصله سرو کنید.
برای تهیه پاستای صورتی با لبو میتوانید از لبوهای تازه یا کنسرو شده استفاده کنید.
اگر از لبوهای کنسرو شده استفاده میکنید، نیازی به پختن آنها نیست.
میتوانید از سبزیجات دیگری مانند هویج، کرفس یا فلفل دلمهای نیز در این غذا استفاده کنید.
برای طعم بهتر، میتوانید از ادویهجات دیگری مانند آویشن، رزماری یا ریحان نیز استفاده کنید.
نوش جان!