طرز تهیه دیگچه مشهدی ، دسر محبوب مشهدی ها
دیگچه مشهدی یک دسر محبوب در بین مشهدی ها است و اکثرا در ماه محرم و صفر نذری میدهند .دیگچه مشهدی شباهت با شیر برنج دارد در ادامه برای اطلاع از دستور پخت دیگچه مشهدی با ما همراه باشید.
مواد لازم:
* 500 گرم برنج
* 1 لیتر شیر
* 100 گرم کره
* 100 گرم شکر
* 1 قاشق چایخوری پودر هل
* 1/2 قاشق چایخوری زعفران دم کرده
* گلاب به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
1. برنج را با آب و نمک به مدت 2 ساعت خیس کنید.
2. شیر را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود.
3. کره را در یک تابه کوچک روی حرارت ملایم ذوب کنید.
4. شکر و پودر هل را به کره اضافه کنید و هم بزنید تا شکر حل شود.
5. شیر گرم را به شکر و کره اضافه کنید و هم بزنید.
6. زعفران دم کرده را به شیر اضافه کنید و هم بزنید.
7. برنج خیس شده را به شیر اضافه کنید و هم بزنید.
8. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید برنج دم بکشد.
9. در صورت تمایل می توانید در مراحل آخر پخت، مقداری گلاب به دیگچه اضافه کنید.
نکات:
* برای خوشمزه تر شدن دیگچه می توانید از انواع مغزهای خرد شده مانند پسته، بادام و گردو در آن استفاده کنید.
* اگر دوست دارید دیگچه شما غلیظ تر باشد، می توانید مقدار شیر را کمتر کنید.
* اگر دوست دارید دیگچه شما شیرین تر باشد، می توانید مقدار شکر را بیشتر کنید.
سرو کردن:
دیگچه مشهدی را می توان به صورت گرم یا سرد سرو کرد. این دسر خوشمزه را می توان به تنهایی یا همراه با خامه، بستنی و یا میوه های مختلف سرو کرد