اگه میخوای ترشی فلفلت تلخ نشه ببین! | طرز تهیه ترشی فلفل به سبک بازاری +ویدئو


طرز تهیه ترشی فلفل به سبک بازاری

 

ترشی فلفل یکی از ترشی‌های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که در انواع مختلف و با طعم‌های متفاوت تهیه می‌شود. ترشی فلفل سبز تند به سبک بازاری یکی از انواع این ترشی است که با استفاده از فلفل سبز تند، سرکه، نمک و فلفل قرمز پودری تهیه می‌شود. این ترشی طعمی تند و ترش دارد و به عنوان چاشنی در کنار غذاهای مختلف سرو می‌شود.

مواد لازم:

 فلفل سبز تند: یک کیلوگرم

 سرکه سفید: یک لیتر

 نمک: یک قاشق غذاخوری

 فلفل قرمز پودری: به مقدار دلخواه

طرز تهیه ترشی فلفل تند:

1. ابتدا فلفل‌ها را به خوبی بشویید و خشک کنید.

2. فلفل‌ها را به اندازه دلخواه خرد کنید.

3. در یک قابلمه بزرگ، سرکه و نمک را مخلوط کنید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا جوش بیاید.

4. فلفل‌های خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و حرارت را کم کنید.

5. اجازه دهید فلفل‌ها به مدت 15 دقیقه در سرکه بجوشد.

6. پس از گذشت 15 دقیقه، فلفل‌ها را از قابلمه خارج کنید و اجازه دهید خنک شوند.

7. فلفل‌های خنک شده را در ظرف شیشه‌ای بریزید و فلفل قرمز پودری را به مقدار دلخواه روی آن بپاشید.

8. درب ظرف را محکم ببندید و ترشی را در یخچال نگهداری کنید.

نکاتی که باید رعایت شود:

 برای تهیه ترشی فلفل تند، از فلفل‌های سبز تند و تازه استفاده کنید.

 فلفل‌ها را به اندازه دلخواه خرد کنید. اگر می‌خواهید ترشی شما تندتر باشد، فلفل‌ها را ریزتر خرد کنید.

 زمان پخت فلفل‌ها در سرکه به طعم تند ترشی شما بستگی دارد. اگر می‌خواهید ترشی شما تندتر باشد، زمان پخت را بیشتر کنید.

بیشتر بخوانید  زمین لرزه ای به بزرگی 3.7 ریشتر بروجرد را لرزاند - خبرگزاری مهر اخبار ایران و جهان

 پس از سرد شدن فلفل‌ها، ترشی را می‌توانید در یخچال نگهداری کنید و به مدت چند ماه از آن استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید