اگه نون و سیب زمینی برای ته دیگ نداری، با این ترفند ساده سه سوته ته دیگ خوشمزه درست کن! | طرز تهیه ته دیگ با آرد بدون نون و سیب زمینی! + ویدئو


ته دیگ یکی از اجزای اصلی پلو ایرانی است که علاوه بر زیبایی، طعم و عطر خاصی به برنج می‌دهد. ته دیگ‌های مختلفی وجود دارد که از جمله محبوب‌ترین آنها می‌توان به ته دیگ سیب زمینی، ته دیگ نان، ته دیگ کاهو و ته دیگ آرد اشاره کرد.

ته دیگ آردی یکی از ساده‌ترین و سریع‌ترین روش‌های تهیه ته دیگ است که به دلیل تردی و طعم خوبش، طرفداران زیادی دارد. در این دستور تهیه، طرز تهیه ته دیگ آردی را با مواد لازم زیر به صورت کامل و جامع به شما آموزش می‌دهم.

مواد لازم:

* آرد سفید: به مقدار لازم (نسبت به اندازه قابلمه)

* آب سرد: به مقدار لازم (نسبت به آرد)

* نمک و زردچوبه: به مقدار لازم

* روغن مایع: به مقدار لازم

طرز تهیه:

1. آرد را در یک کاسه بریزید و با آب سرد به خوبی مخلوط کنید تا مایه‌ای یکدست و شل به دست آید.

2. به مایه آرد، نمک و زردچوبه را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.

3. کف قابلمه را با روغن مایع چرب کنید.

4. مایه آرد را کف قابلمه بریزید و به مدت چند دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا ته دیگ خودش را بگیرد.

5. برنج آبکش شده را روی ته دیگ بریزید و به صورت یکدست پخش کنید.

6. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و با شعله پخش کن، پلو را دم کنید.

نکات مهم:

* برای اینکه ته دیگ شما ترد شود، باید مایه آرد را به خوبی با آب مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شود.

بیشتر بخوانید  غیرتی شدن رامبد جوان وسط برنامه زنده!

* اگر می‌خواهید ته دیگ شما رنگ طلایی داشته باشد، می‌توانید به مایه آرد، مقداری زعفران دم کرده اضافه کنید.

* برای اینکه ته دیگ شما به برنج نچسبد، حتماً کف قابلمه را با روغن مایع چرب کنید.

* برای اینکه برنج شما به خوبی دم بکشد، باید آن را روی حرارت ملایم قرار دهید و با شعله پخش کن، دم کنید.

نوش جان!

چند نکته اضافه:

* برای تهیه ته دیگ آردی، می‌توانید از آرد گندم، آرد برنج یا ترکیبی از این دو استفاده کنید.

* اگر می‌خواهید ته دیگ شما طعم خاصی داشته باشد، می‌توانید به مایه آرد، مقداری ادویه یا سبزیجات خشک اضافه کنید.

* برای تهیه ته دیگ آردی زعفرانی، می‌توانید به مایه آرد، مقداری زعفران دم کرده اضافه کنید.

طرز تهیه ته دیگ آردی زعفرانی:

1. آرد را در یک کاسه بریزید و با آب سرد به خوبی مخلوط کنید تا مایه‌ای یکدست و شل به دست آید.

2. به مایه آرد، نمک، زردچوبه و زعفران دم کرده را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.

3. مراحل باقی‌مانده را طبق دستور بالا انجام دهید.

دیدگاهتان را بنویسید