پیراشکی با خمیر بدون استراحت و سه سوته | ترفند درست کردن پیراشکی فوری +ویدئو


 

پیراشکی فوری، پیراشکی ای است که خمیر آن بدون استراحت قابل استفاده است و پخت آن سریع می‌باشد در ادامه برای اطلاع از ترفند درست کردن این پیراشکی فوری خوشمزه با بافت نرم و فوق العاده با ما
همراه باشید.

مواد لازم پیراشکی فوری:

 یک عدد تخم مرغ

 یک لیوان آرد

 نصف لیوان شکر

 نصف لیوان ماست

 یک قاشق چایخوری بکینگ پودر

 یک قاشق چایخوری وانیل

گلاب سه ق غ

طرز تهیه پیراشکی:

1. تخم مرغ را در یک کاسه بزرگ با همزن دستی یا برقی بزنید تا کاملاً پف کند.

2. شکر را به تخم مرغ اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا مخلوط شود.

3. ماست و بکینگ پودر را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

4. آرد را به تدریج اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر جمع شود.

5. خمیر را روی سطح آردپاشی شده به مدت 5 دقیقه ورز دهید.

6. خمیر را به چانه‌های کوچک تقسیم کنید.

7. هر چانه را به شکل دلخواه باز کنید و با مواد دلخواه پر کنید.

8. پیراشکی‌ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شوند.

9. پیراشکی‌های سرخ شده را روی دستمال حوله‌ای قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.

نکاتی درباره پخت پیراشکی:

 برای اینکه خمیر نرم‌تر شود، می‌توانید به آن یک قاشق چایخوری روغن مایع اضافه کنید. روغن مایع باعث می‌شود که خمیر به دست نچسبد و ورز دادن آن راحت‌تر شود.

 اگر خمیر سفت شد، می‌توانید به آن یک قاشق غذاخوری شیر اضافه کنید. شیر باعث نرم شدن خمیر می‌شود.

بیشتر بخوانید  دلت میخواد خودت قطاب درست کنی بیا تا بهت یاد بدم | طرز تهیه قطاب خونگی +ویدئو

 برای اینکه پیراشکی‌ها ترد شوند، می‌توانید قبل از سرخ کردن، آن‌ها را در مخلوط تخم مرغ و آرد بغلتانید. تخم مرغ باعث می‌شود که پیراشکی‌ها یک لایه طلایی و ترد داشته باشند.

 برای پر کردن پیراشکی‌ها می‌توانید از مواد مختلفی استفاده کنید. برخی از پر کردن‌های پرطرفدار برای پیراشکی عبارتند از:

    * گوشت چرخ کرده و پیاز

    * مرغ و قارچ

    * سبزیجات معطر

    * پنیر خامه‌ای و اسفناج

    * کرم کاستارد و توت فرنگی

دیدگاهتان را بنویسید