یکبار برای همیشه فوت و فن کوکی درست کردن رو یاد بگیر | بدون فر، بدون همزن! + ویدئو


برای اطلاع از طرز تهیه کوکی توت فرنگی با ما در ادامه همراه باشید.

کوکی توت فرنگی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه بین المللی است که با رسپی های متنوعی تهیه می شود. این کوکی خوشمزه هم مانند کیک توت فرنگی علاوه بر اینکه طعم خوشمزه ای دارد، به دلیل دارا بودن ظاهر بسیار شیک می تواند یک گزینه مناسب برای پذیرایی نیز باشد.

مواد لازم کوکی توت فرنگی

توت فرنگی خرد شده ۲ پیمانه

آرد سفید ۲ پیمانه

تخم مرغ ۲ عدد

کره ۱۰۰ گرم

شکر ۱ پیمانه

پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم

بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری

دیگه شیرینی از بیرون نخر! | ترفند ساده کوکی شکلاتی خونگی

طرز تهیه کوکی توت فرنگی

مرحله اول

برای تهیه کوکی خوشمزه و مخصوص با توت فرنگی ابتدا کره را به همراه شکر داخل یک کاسه بزرگ می ریزیمف سپس با همزن به خوبی مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه تخم مرغ ها را به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

سپس مجددا مواد را مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه گلاب را اضافه می کنیم و در حد یک دقیقه دیگر مواد را مخلوط می کنیم. حالا آرد را دو تا سه مرتبه الک می کنیم تا پس از اضافه کردن به مواد گلوله نشود.

مرحله سوم

در این مرحله آرد را در سه مرحله به کاسه اضافه می کنیم و با لیسک به خوبی مخلوط می کنیم تا با دیگر مواد کاملا یکدست شود. پس از اینکه آرد به خوبی مخلوط شد بکینگ پودر و پنیر خامه ای را به کاسه اضافه می کنیم.

بیشتر بخوانید  فوری | مدارس تعطیل شد

مرحله چهارم

حالا مجددا مواد را با لیسک به صورت دورانی مخلوط می کنیم تا مایه کوکی کاملا یکدست شود. حالا توت فرنگی هایی را که به صورت نگینی خرد کرده ایم اضافه می کنیم و کمی مخلوط می کنیم تا با دیر مواد یکدست شوند.

مرحله پنجم

در این مرحله فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس داخل سینی فر را با روغن جدا کننده یا کاغذ روغنی پوشش می دهیم. حالا با قاشق از مایه کوکی بر می داریم و درون سینی فر می ریزیم.

مرحله ششم

به همین صورت تمام مایه کوکی را با فاصله داخل سینی فر می ریزیم، سپس به مدت ۱۵ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا کوکی ها بپزند. در پایان برای اینکه روی کوکی ها رنگ بگیرد می توانیم چند دقیقه گریل را روشن کنیم

دیدگاهتان را بنویسید