۱۰ اشتباه عجیبی که تلفن همراه و لپ تاپ تان را نابود می کند+ تصاویر


به گزارش سایت طلا، گوشی های هوشمند بسته به برندشان می توانند بین ۲ تا ۱۰ سال عمر کنند، اما طول عمر آن ها بیشتر از هر چیزی به نحوه ی استفاده ی شما از آن ها بستگی دارد. اگر از تلفن همراه تان مراقبت کنید، از باتری اش درست استفاده کنید و برنامه هایش را به روزرسانی کنید، می توانید عمرش را بیشتر کنید. اما فقط این مهم نیست که چه کارهایی را باید انجام دهید، بلکه کارهایی هم هست که هرگز نباید انجام شان دهید.

۱- پورت شارژ تلفن همراه تان را با سوزن فلزی تمیز می کنید

اجسام فلزی مانند سوزن، چاقو و گیره ی کاغذ می توانند پورت تلفن همراه تان را خراش دهند و مشکلات بیشتری برایتان ایجاد کنند. یکی از بهترین چیزهایی که می توانید برای این کار از آن استفاده کنید، خلال دندان است که آنقدری کوچک هست که داخل پورت برود و همه ی گوشه کناره های آن را تمیز کند. یک گزینه ی مناسب دیگر اسپری های هوای فشرده هستند که می توانند گرد و خاک را با فشار هوا پاک کنند. از فوت کردن به داخل پورت با دهان خود پرهیز کنید، چون نفس شما جاوی قطرات ریز آب است که می تواند به تلفن همراه آسیب بزند.

۲- تلفن همراه تان را زیر آفتاب رها می کنید

از رها کردن تلفن همراه در حال شارژ زیر آفتاب پرهیز کنید، چون نور خورشید از شارژ شدن گوشی می کاهد و باعث می شود دیرتر شارژ شود. علاوه بر آن، صفحه ی تلفن همراه گرما را خیلی زود به خود جذب می کند و دچار اختلال می شود. در بدترین حالت، تلفن همراه تان می تواند به شدت داغ شود و برای محافظت از خود، خاموش شود.

بیشتر بخوانید  سیل تابستانی این استانها را تهدید می کند

۳- تا شارژ تلفن همراه تان به صفر نرسد آن را شارژ نمی کنید

بهترین درصد شارژ گوشی چیزی بین ۲۰ تا ۸۰ درصد است. هرگز نباید اجازه دهید شارژ تلفن همراه تان به صفر برسد تا آن را شارژ کنید و شارژ کردن گوشی بیشتر از ۸۰ درصد هم ممکن است به باتری فشار وارد کند. بهترین حالت شارژ ۵۰ درصد است که نیمی از یون ها لیتیوم در لایه ی لیتیم کبالت اکسید قرار درد و نیمی دیگر از آن در لایه ی گرافیت. با این حال، ممکن است این میزان برای بسیاری از ما مناسب نباشد، بنابراین سقف شارژ را روی ۸۰ درصد بگذارید.

۴- تلفن همراه تان را زیر آب می برید

بعضی تولید کنندگان تلفن همراه مدعی هستند که محصول آن ها زیر آب هیچ مشکلی پیدا نخواهد کرد، اما این امر استتثنائانی دارد. توصیه نمی شود تلفن همراه خود را به دلیل دائماً در آب فرو ببرید. اگر تلفن همراه تان تصادفاً در آب افتاد یا زیر باران خیس شد، ایرادی ندارد اما نگه داشتن گوشی زیر آب به مدت طولانی ایده ی خوبی نیست. ۵ تا ۳۰ دقیقه زمان معقولی است.

با این حال، از فرو بردن مکرر تلفن همراه خود در آب باید پرهیز کنید. قرار گرفتن در معرض رطوبت می تواند به سخت افزار تلفن همراه تان آسیب بزند، امری که اگر شما را مجبور به خرید یک گوشی جدید نکند، دست کم هزینه ی زیادی برای تعمیر روی دست تان خواهد گذاشت.

۵- از منابع ناشناخته اپلیکیشن دانلود می کنید

بسیاری از افراد اپلیکیشن های مورد نظرشان را از منابع غیررسمی دانلود می کنند. اما ممکن است با دانلود کردن آن برنامه، بدافزار آسیب‌زایی هم برایتان دانلود شود. به همین دلیل همیشه باید از منابع رسمی برای دانلود اپلیکیشن های موبایلی خود استفاده کنید. همچنین از فعال بودن آنتی ویروس گوشی تان اطمینان حاصل کنید تا بتواند بدافزارهایی که قصد نفوذ به تلفن همراه تان را دارند را شناسایی کنند.

بیشتر بخوانید  پخش کارهای محبوب از قاب تلویزیون

۶- کیبورد لپ تاپ تان را تمیز نمی کنید

به مرور زمان، گرد و خاک و خرده های غذا لا به لای کیبورد جمع می شوند. این مشکل زمانی تشدید می شود که پای لپ تاپ غذا بخورید یا حیوان خانگی داشته باشید. و این مسأله نه تنها برای کیبورد، بلکه بیشتر برای فن های لپ تاپ مضر است چون آن ها را مجبور می کند برای درست کار کردن انرژی بیشتری صرف کنند.

در وهله ی اول باید کاری کنید که گرد و غبار کمتری لای کیبورده جمع شود. علاوه بر آن، محل کار و لپ تاپ تان را هم زود به زود تمیز کنید.

۷- تلفن همراه تان را با خود به دستشویی می برید

بردن تلفن همراه به دستشویی نه تنها غیر بهداشتی است، بلکه می تواند برای گوشی و خودتان هم مشکل ساز شود. ممکن است هنگام بلند شدن، تلفن همراه از دست تان به داخل دستشویی بیافتد. علاوه بر این تماس گوشی یا کابل شارژ با آب می تواند باعث یک شوک الکتریکی مرگبار شود.

۸- تلفن همراه تان را شب تا صبح در شارژ می گذارید

تولیدکنندگان تلفن همراه گذاشتن گوشی در شارژ از شب تا صبح را آسیب زا می دانند. دلیلش این است که وقتی شارژ به ۱۰۰ درصد می رسد، تلفن همراه شارژ کردن را متوقف می کند و وقتی شارژ به ۹۹ درصد می رسد، برای شارژ دوباره به تلاشی مضاعف نیاز دارد. به علاوه، همانطور که پیش تر نیز اشاره شد، تولیدکنندگان تلفن همراه می گویند بهتر است گوشی خود را تا حداکثر ۸۰ درصد شارژ کنید، چیزی که با گذاشتن گوشی در شارژ از شب تا صبح، رخ نخواهد داد.

بیشتر بخوانید  در مورد داروی بیزوکودیل چه می‌دانید؟/از عوارض دارو تا کاربرد

۹- لپ تاپ تان را از صفحه اش بلند می کنید

بلند کردن لپ تاپ از صفحه ی آن اصلاً ایده ی خوبی نیست، چرا که می تواند به قدری به آن آسیب بزند که مجبور به خرید یک لپ تاپ تازه شوید. وارد کرددن فشار زیاد به لولاهای در لپ تاپ باعث وارد شدن فشار به تمام صفحه ی لپ تاپ می شود، امری که باعث شکستگی لولاها خواهد شد. بهترین روش برای بلند کردن لپ تاپ این است که هر طرف آن را با یک دست خود بگیرید و به آرامی روی یک سطح صاف بگذارید. به خاطر داشته باشید که گذاشتن لپ تاپ روی سطح ناصاف می تواند باعث خم شدن آن شود.

۱۰- از شوینده های معمولی برای تمیز کردن صفحه ی لپ تاپ استفاده می کنید

اگر برایتان این سؤال پیش آمده که آیا می توانید از شیشه پاک کن برای تمیز کردن صفحه ی لپ تاپ تان استفاده کنید، پاسخ منفی است. مواد شیمیایی درون این شوینده، به ویژه آمونیاک برای صفحه ی لپ تاپ زیاد از حد قوی است. به همین دلیل باید از شوینده ی های مخصوص صفحه ی لپ تاپ، یا آب ساده و یک دستمال میکروفایبر استفاده کنید. برای این منظور، ابتدا دستمال را مرطوب کنید کنید و سپس آن را به آرامی به صفحه ی لپ تاپ بکشید.

علاوه بر این، نباید فشار زیادی به صفحه ی لپ تاپ وارد کنید چون می تواند باعث سوختن پیکسل ها شود. و در آخر اینکه، تحت هیچ شرایطی از دستمال کاغذی استفاده نکنید، چون باعث خراش برداشتن صفحه ی لپ تاپ می شود.


دیدگاهتان را بنویسید