سوپ جو قرمز یکی از محبوبترین سوپهای ایرانی است که در بسیاری از رستورانها و خانههای ایرانی به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی سرو میشود. برای اطلاع از طرز تهیه سوپ جو با ما در ادامه همراه باشید. این سوپ خوشمزه و مقوی از ترکیب جو، مرغ، هویج، پیاز، رب گوجه فرنگی، جعفری و ادویهجات تهیه میشود.
در این مطلب قصد داریم طرز تهیه سوپ جو قرمز مجلسی و خوشمزه را به شما آموزش دهیم. با رعایت نکات گفته شده، میتوانید یک سوپ جو قرمز خوشمزه و لذیذ تهیه کنید که نظر همه را به خود جلب کند.
جو پوست کنده را به مدت حداقل 6 ساعت در آب بخیسانید.
جو را با چند لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید.
حرارت زیر جو باید متعادل باشد.
جو را هر چند دقیقه یک بار هم بزنید تا ته نگیرد.
جو باید تا زمانی که لعاب بیندازد روی حرارت بماند.
یکی از پیازها را پوست بگیرید و به صورت ریز خرد کنید.
قابلمهای که برای تهیه سوپ در نظر گرفتهاید روی حرارت بگذارید و 1 قاشق غذاخوری روغن مایع به آن اضافه کنید.
پیاز خرد شده را داخل قابلمه بریزید و تفت دهید تا نرم شود.
هویجها را به صورت نگینی ریز خرد کنید و به پیاز تفت داده شده اضافه کنید و چند دقیقه با پیاز تفت دهید.
زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا ادویهها به خورد پیاز و هویج برود.
سینه مرغ را به همراه 2 لیوان آب، 1 پیاز و مقداری زردچوبه داخل یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت قرار دهید تا نیم پز شود.
سینه مرغ نیم پز شده را به صورت ریش ریش ریز خرد کنید و به مخلوط پیاز و هویج اضافه کنید.
جو را به همراه 4 لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و حرارت زیر قابلمه را زیاد کنید تا آب سریعتر به جوش بیاید.
پس از اینکه آب به جوش آمد حرارت زیر قابلمه را کم کنید تا سوپ با حرارت ملایم جا بیفتد.
در 30 دقیقه پایانی پخت سوپ رب گوجه فرنگی را با کمی روغن در یک تابه کوچک تفت دهید تا طعم خامی رب گرفته شود.
پس از سرخ شدن رب آن را با نصف لیوان آب جوش مخلوط کنید تا یکدست شود سپس به سوپ اضافه کنید.
در 15 دقیقه پایانی نمک سوپ را اندازه کنید و به مقدار دلخواه نمک و فلفل سیاه اضافه کنید.
جعفری خرد شده را اضافه کنید و دیگر درب قابلمه را نگذارید تا رنگ جعفری سبز و با طراوت بماند.
**سوپ را در ظرف سوپخوری بریزید و به همراه آبلیمو یا لیمو ترش تازه سرو کنید.