برای اطلاع از طرز تهیه کباب کوبیده مرغ در ادامه این خبر باما همراه باشید.
مواد لازم برای کباب کوبیده مرغ ۶ نفر(۱۲سیخ ۱۳۰ گرمی)
ران و سینه مرغ بدون استخوان ۱ کیلو
زعفران غلیظ ۲ ق.غ
فلفل قرمز، فلفل سیاه، نمکبه میزان لازم
جعفری ۲ ق.غ
دنبه ۳۰۰ گرم
پیاز آب گرفته ۳۰۰ گرم
کبابی کردن در لغت به معنای طبخ غذا بر روی شعله های آتش یا به صورت معمول ما ایرانی ها بر روی زغال است. در این مقاله قرار است در مورد کباب های ایرانی و تاریخچه انواع کباب در ایران و اولین کبابی هایی که در ایران فعالیت میکردند صحبت کنیم. پس تا آخر این مقاله با ما همراه باشید تا در مورد این غذای لذیذ و پر طرفدار ایرانی بیشتر بدانیم.
کباب به حدی در میان مردم دنیا شناخته شده و محبوب است که یک روز جهانی هم در تقویم به خودش اختصاص داده است. ۱۲ جولای مصادف با ۲۲ تیرماه روز جهانی کباب نام دارد. البته ۹ تا ۱۴ جولای را در کشورهای مختلف روز کبابهای مختلف نامگذاری کردهاند. اما همانطور که میدانید خوردن این غذای خوشمزه متعلق به یک روز خاص نیست.
با بررسی تاریخ و ادبیات ایران به این نتیجه میرسیم که بساط گوشت و کباب کردن تقریباً در هر دورهای برقرار بوده است. از شاهنامه گرفته تا سفرنامههای ناصرالدینشاه هر جا را که نگاه کنی بویی از کباب به مشام میرسد. این یعنی تاریخچه انواع کباب در ایران تاریخچهای دور و دراز دارد.
بگذارید تاریخچه انواع کباب را از دوران صفویه شروع کنیم. جز کباب ماهی، کباب درست کردن از گوشت پرنده یا شکار در دوران صفویه چندان مرسوم نبود چراکه در آن دوران شکار تنها برای دربار آزاد بود و هریک از مردم عادی که حین شکار برای کباب دستگیر میشدند یا گوششان را میبریدند یا دماغشان را! با این حساب در آن زمان بر سر هیچ سفرهای جز سفره دربار گوشت کباب شده به چشم نمیخورد مگر در عید بزرگ قربان که به بهانهی قربانی کردن شتر توسط سلطان مردم عادی هم دلی از عزا درآورده و کبابی میخوردند.