طبق اخبار شما: تحقیقات نشان می دهد که آلوی ژاپنی که به نام “ام” نیز شناخته می شود، ممکن است مزایای سلامتی مانند محافظت در برابر فشار خون بالا و بیماری های قلبی عروقی داشته باشد.
تقریباً 1.3 میلیارد نفر در سراسر جهان فشار خون بالا دارند. فشار خون بالا نیز اولین عامل خطر مرگ در جهان است. فشار خون بالا فرد را در معرض خطر ابتلا به انواع دیگر بیماری های قلبی قرار می دهد.
محققان دانشگاه تمپل در پنسیلوانیا دریافتند که کنسانتره آب آلو ژاپنی ممکن است به کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی در افراد مبتلا به فشار خون کمک کند. دانشمندان همچنین دریافته اند که کنسانتره آب این میوه به محافظت در برابر فشار خون بالا کمک می کند.
تحقیقات نشان می دهد که فرد مبتلا به فشار خون بالا در معرض خطر ابتلا به سایر بیماری های قلبی عروقی مانند سکته مغزی، نارسایی قلبی، فیبریلاسیون دهلیزی و بیماری عروق کرونر است. محققان دانشگاه تمپل اکنون بر این باورند که کنسانتره آب آلو ژاپنی ممکن است به کاهش خطر بیماری قلبی عروقی در افراد مبتلا به فشار خون بالا کمک کند و حتی ممکن است به جلوگیری از فشار خون بالا کمک کند. این تحقیق با استفاده از مدل موشی انجام شد.
آلو ژاپنی که به زردآلو ژاپنی نیز معروف است، در ژاپن به طور سنتی “ume” نامیده می شود.
دکتر ساتورو اگوچی، استاد مرکز تحقیقات بیماریهای متابولیک در دانشگاه تمپل پنسیلوانیا و نویسنده ارشد این مطالعه، گفت: درمانهای فعلی برای عادیسازی خطر مرگ ناشی از بیماریهای قلبی عروقی و مواردی مانند انفارکتوس میوکارد یا سکته مغزی، حتی اگر نرمال کردن فشار خون، کافی نیست بیماران مبتلا به فشار خون بالا که به درمان و دارو توجهی نمی کنند در مقایسه با افراد با فشار خون طبیعی در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به بیماری های قلبی عروقی هستند.
برای این مطالعه، دکتر اگوچی و تیمش از یک مدل موش برای آزمایش نظریه های خود در مورد کنسانتره آب آلو استفاده کردند.
به موشها آنژیوتانسین II برای القای فشار خون تزریق شد. پس از آن، به موش ها آب حاوی این آلو یا فقط آب ساده داده شد. پس از تجزیه و تحلیل، محققان دریافتند که موش هایی که آب آلو دریافت کردند، فشار خون بالا نداشتند.
علاوه بر این، این آلو به محافظت از عروق آنها در برابر اثرات منفی آنژیوتانسین II کمک کرد. به عنوان مثال، موشهایی که کنسانتره آب میوه دریافت کردند، کمترین بزرگ شدن آئورت را داشتند، در حالی که موشهایی که آب ساده دریافت کردند، بزرگشدگی قابلتوجهی به نام هیپرتروفی آئورت داشتند.
دانشمندان همچنین دریافتهاند که این میوه به کاهش تعداد سلولهای ایمنی کمک میکند، که معمولاً فرآیند التهابی مرتبط با فشار خون بالا را تحریک میکنند.
محققان همچنین خاطرنشان کردند که آلو ژاپنی به جلوگیری از تغییر سلول از متابولیسم هوازی به گلیکولیز که معمولاً در فشار خون بالا دیده می شود، کمک می کند. این فرآیند به محافظت از بدن در برابر استرس اکسیداتیو کمک می کند، که باعث التهاب، سخت شدن شریان ها و بیماری های قلبی عروقی بالقوه جدی تر می شود.