سالاد ماکارونی رو این مدلی درست کن



آنچه دیگران می خوانند:


سالاد ماکارونی یکی از محبوب ترین سالادها در ایران است. سالاد ماکارونی بیشتر در مجالس و مهمانی ها استفاده می شود.

اجزاء











مواد لازم برای 4 نفر
ژامبون یا مرغ 300 گرم
خمیر فرمی 300 گرم
ترشی 6 عدد وسط
نخود فرنگی 100 گرم
ذرت 100 گرم
سس مایونز به دلخواه
نمک و فلفل سیاه کافی

سالاد ماکارونی

طرز تهیه

برای تهیه سالاد مخصوص پاستا ابتدا یک قابلمه آب را روی آتش بگذارید و آن را به جوش بیاورید و سپس ۱ قاشق چایخوری روغن مایع و کمی نمک به آب در حال جوش اضافه کنید. سپس پاستا را از قالب در آب جوش بریزید.

توجه داشته باشید روغن را اضافه می کنیم تا پاستا به هم نچسبد و هنگام جوشیدن حالت خمیری پیدا کند. بعد از 7 تا 10 دقیقه پاستا را در آبکش ریخته و با آب سرد بشویید سپس اجازه دهید آب اضافی آن خارج شود.

چیزی که در مورد ماکارونی برای سالاد ماکارونی مهم است این است که خیلی نرم و لطیف نباشد و شکل خود را حفظ کند، بنابراین ۷ تا ۱۰ دقیقه بیشتر برای پختن پاستا وقت نمی گذاریم. (زمان دقیق پخت در پشت بسته پاستا درج شده است)

در این مرحله گوشت ژامبون یا مرغ را به شکل دلخواه برش داده و در ظرف بزرگ و جاداری قرار دهید. اگر بخواهیم در تهیه این سالاد خوشمزه از گوشت مرغ استفاده کنیم، ابتدا باید گوشت مرغ را بجوشانیم.

برای این منظور گوشت مرغ را با کمی آب، نمک، زردچوبه و پیاز خرد شده در قابلمه مناسبی ریخته و روی آتش می گذاریم تا گوشت مرغ پخته شود. سپس گوشت مرغ را خرد می کنیم. سپس ترشی را به دلخواه خرد می کنیم.

سپس ژامبون مرغ را به کاسه اضافه کنید. سپس پاستا را از قالب به کاسه اضافه کنید. سپس ذرت را به همراه نخود فرنگی به کاسه اضافه کنید. می توانید ذرت و نخود را خودتان بپزید یا از کنسرو ذرت استفاده کنید.

در این مرحله سس مایونز را در ظرف کوچکی بریزید سپس کمی نمک، فلفل سیاه و در صورت تمایل کمی شوید خشک و آبلیمو به سس اضافه کنید و مواد سس را خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند.

در این مرحله سس سالاد را به مواد سالاد اضافه کنید و مواد را خیلی آرام مخلوط کنید تا علاوه بر له نشدن مواد سالاد، سس به تمام قسمت های سالاد برسد. باید مواد را به آرامی مخلوط کنید تا له نشوند و له نشوند چون ظاهر سالاد خراب می شود.

از آنجایی که سالاد آماده است، آن را به سلیقه خود تزئین کنید و قبل از سرو حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید. اگر می خواهید سالاد را چند ساعت بعد سرو کنید، سس را یک ساعت قبل از سرو اضافه کنید تا تازه بماند.


بیشتر بخوانید  صفحهٔ درخواستی شما یافت نشد.

دیدگاهتان را بنویسید