این افراد بااحتیاط گوجه سبز بخورند



آنچه دیگران می خوانند:


این روزها وارد هر خانه ای می شوید و با یک گوجه سبز روبرو می شوید. بچه ها و حتی بزرگتر از آنها با دیدن گوجه سبز و پر شدن کیف پولشان خوشحال می شوند. اما در مورد فواید این میوه گوشتی و آبدار بشنوید. گوجه سبز با آنتی اکسیدان های خود بدن را در برابر عوامل عفونی مقاوم می کند و با التهاب و رادیکال های آزاد مخرب مبارزه می کند، بنابراین این یاقوت سبز سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. برخی از پزشکان معتقدند که این میوه ترش برای درمان تومورها نیز موثر است. اما کسانی که به طعم ترش حساس هستند می توانند به صورت پخته در آبگوشت های مختلف استفاده کنند.

شاخ شمشاد بهاره هضم غذا را بهبود می بخشد، سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند، سلامت دهان و دندان را بهبود می بخشد. این یاقوت سبز می تواند متابولیسم بدن را بهبود بخشد و منجر به چربی سوزی شود. اما یکی از بهترین فواید آن از نظر بانوانی که به دنبال تناسب اندام هستند این است که فیبر موجود در گوجه سبز عملکرد سریع روده ها را تنظیم می کند و در نتیجه در کاهش وزن و رفع مشکلات گوارشی و گوارشی موثر خواهد بود. در نهایت کاهش وزن

گرما را با این میوه فراموش کنید!

بیشتر بخوانید  جهت دریافت عیدی معیشتی دولت به مردم کلیک کنید

گوجه سبز سرشار از پروتئین ها، چربی ها، کربوهیدرات های مختلف و نمک های معدنی، اسیدهای آلی سبز از جمله اسید سیتریک، اسید مالیک، اسید تانیک، اسید بنزوئیک، اسید تارتاریک و غیره است.

علاوه بر این، گوجه سبز سرشار از ویتامین C، B و آهن است. آهن موجود در این میوه می تواند به درمان کم خونی ناشی از فقر آهن کمک کند. همچنین مقادیر زیادی ویتامین C موجود در گوجه سبز سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و به پیشگیری و درمان سرماخوردگی کمک می کند. همچنین ویتامین B موجود در گوجه سبز برای درمان استرس، افسردگی و سلامت پوست و اعصاب مفید است.

به گفته متخصصان طب سنتی گوجه سبز می تواند در کاهش ناراحتی های ناشی از گرمای زیاد مفید باشد، به عنوان مثال کسانی که در گرما دچار تشنگی زیاد و خارش و سوزش پوست می شوند با خوردن چند عدد گوجه سبز در روز بهبود می یابند.

در برخی از شهرهای شمالی کشورمان به دلیل طبع سرد گوجه سبز، این میوه را همراه با سبزی های کوهی (دالال) که طبیعتی گرم دارند مصرف می کنند.

این افراد باید با احتیاط گوجه سبز مصرف کنند

به دلیل طبع سرد گوجه سبز در برخی از شهرهای شمالی کشورمان این میوه را به همراه سبزیجات کوهی که طبیعت گرم دارند مصرف می کنند و می توانید از این محلول نیز استفاده کنید. همچنین باید مراقب باشید که گوجه سبز، نارس و کلم را زیاد مصرف نکنید، زیرا باعث نفخ، سوء هاضمه و درد معده می شود.

همانطور که گفتیم گوجه سبز طبع سردی دارد و زیاده روی در مصرف آن برای افراد خونسرد مشکل ایجاد می کند، بهتر است گوجه سبز را با گلپر میل کنید. همچنین مصرف زیاد گوجه سبز در زنان باردار باعث کج خلقی، از دست دادن آب در بدن مادر و مشکلات سلامتی برای جنین می شود.

بیشتر بخوانید  خبر مهم از تلگرام | رفع فیلتریتنگ تلگرام به زودی در ایران

کودکان از حدود سه سالگی می توانند گوجه سبز را به مقدار کم بخورند، اگر حساسیت نداشته باشند.

چه کسی گوجه سبز نمی خورد؟

“سمیرا مرادی”; این متخصص تغذیه با اشاره به اینکه گوجه سبز مانند سایر میوه ها می تواند برای برخی افراد آلرژی زا باشد، می گوید: در مصرف گوجه سبز به ویژه برای کودکان زیر سه سال، زنان باردار و افراد مبتلا به آلرژی باید احتیاط کرد. افراد مبتلا به رفلاکس نیز نباید این میوه را مصرف کنند، میزان اسید موجود در گوجه سبز زیاد است که می تواند باعث سوزش سر دل، درد معده و رفلاکس در افراد مبتلا به مشکلات معده شود.

همچنین زنان باردار مبتلا به سنگ کلیه و مجاری ادراری از مصرف گوجه سبز و آلو سبز خودداری کنند، زیرا اسید اگزالیک موجود در این میوه ها می تواند منجر به تشکیل سنگ های متبلور در بدن برخی افراد شود.

گوجه سبز را با نمک زیاد نخورید

بیشتر مردم در خوردن نمک با گوجه سبز پرخوری می کنند که در نهایت به آنها آسیب می رساند. به خصوص افراد مبتلا به فشار خون و بیماران کلیوی نباید نمک زیادی مصرف کنند. همچنین کارشناسان می گویند کودکان از سه سالگی می توانند به مقدار کم گوجه سبز بخورند، اما والدین باید مطمئن شوند که به این میوه حساسیت ندارند. علاوه بر این، به گفته متخصصان طب سنتی، مصرف زیاد گوجه سبز را برای بیماری های گوارشی سرد توصیه نمی کنند. گوجه سبز برای کسانی که نفخ یا مدفوع خشک و سفت دارند مضر است.

بیشتر بخوانید  اجبار از بزرگراه کرج-تهران می تواند نمونه ای از محارب باشد


دیدگاهتان را بنویسید