طرز تهیه تانتونی مرغ


مرغ تانتونی یکی از معروف ترین غذاهای ترکی این کشور است که همانطور که از نام این غذا پیداست با مرغ تهیه می شود.

می توانید تانتون مرغ را با تکه های گوشت یا مرغ یا گوشت چرخ کرده به صورت ساده یا ترکیبی تهیه کنید و برای سرو هم از نان باگت یا لواش خانگی استفاده کنید که طبق دستور اصلی نان گرد تازه پخته شده در منزل است. مواد بین نان و لقمه.

اجزاء

1 عدد سینه مرغ خرد شده

1 عدد پیاز خرد شده

جعفری خرد شده 1/2 پیمانه

2 عدد گوجه فرنگی نگینی خرد شده

نمک و فلفل و زعفران و فلفل به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه نان مخصوص

4 پیمانه آرد

1 و نیم لیوان آب

2 قاشق غذاخوری روغن پخت و پز

مخمر 2 قاشق چایخوری

شکر 1 قاشق غذاخوری

نمک 1/2 قاشق چایخوری

طرز تهیه تانتون مرغ

مرحله اول: مخلوط کردن مواد نان

همه مواد را داخل غذاساز بریزید و به مدت 3-4 دقیقه خوب هم بزنید، می توانید با دست مواد را خوب هم بزنید تا مخلوط شوند، در این دستور از خمیر مایه فوری استفاده می شود که مستقیماً با مواد ترکیب می شود و سپس روی خمیر را می پوشانیم و می گذاریم. 30 دقیقه استراحت کنید.

مرحله دوم: پخت نان

بعد از بقیه خمیر را به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را با وردنه به شکل گرد و به اندازه پای نان باز کنید و قالب چدنی را روی گاز بگذارید و حرارت دهید و خمیر را در آب جوش. می زنیم تا یک طرف خمیر پخته شود و خمیر را تکان می دهیم سپس خمیر را برمی گردانیم تا طرف دیگر هم بپزد. همچنین می توانید این نان را در فر بپزید و خمیر را در قالب چرب شده قرار دهید و در فر از قبل گرم شده با دمای 250 درجه سانتیگراد به مدت 5 تا 10 دقیقه قرار دهید تا پخته و پخته شود.

بیشتر بخوانید  اعلام قیمت های جدید انواع نان در گلستان

مرحله سوم: تهیه مواد میانی

استخوان و گوشت را از سینه مرغ جدا کرده و گوشت سینه مرغ را مکعبی خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید تا مواد اولیه مرغ از بین برود و رنگ آن تغییر کند و نمک و فلفل و زعفران را اضافه کنید سپس مقداری گوجه فرنگی روی آن قرار دهید. نان و سپس مرغ را داخل نان گاز بزنید و سرو کنید. دلپذیر

نکات و ترفندهایی برای پخت تانتون مرغ

می توانید از نان های گرد آماده استفاده کنید.

می توانید مواد میانی را به دلخواه با سبزیجات مختلف تهیه کنید.

برای سرو راحت تر، بهتر است از کاغذ ساندویچ استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید