عوارض وحشتناک تمیز نکردن ناف!



آنچه دیگران می خوانند:


ناف را تمیز کنید بیماری بند ناف مصرف نکنید چگونه ناف را تمیز کنیم؟

تمیز کردن ناف تاثیر زیادی بر سلامت پوست شما دارد. ناف قسمتی از بدن است که برخی افراد آن را نادیده می گیرند. متأسفانه تمیز نکردن ناف می تواند عواقب جدی داشته باشد که یکی از آنها انقباض است بیماری بند ناف است.

ناف به عنوان “محل پرورش باکتری” در نظر گرفته می شود و تمیز نکردن آن می تواند منجر به عفونت، بوی بد دهان یا حتی شود. بیماری بند ناف به آنها امفالولیت می گویند. این سنگ ها مانند نقاط سیاه هستند. ظاهر این سنگ ها رایج نیست، اما تجمعی از چربی پوست، باکتری، کثیفی، صابون و الیاف لباس هستند و اغلب با آسیب های پوستی همراه هستند. در صورت عدم درمان، سنگ ها می توانند بیش از حد بزرگ شوند و باید با موچین و با کمک متخصص برداشته شوند.

همانطور که شستن سایر قسمت های بدن انسان مانند پاها که محل نگهداری باکتری های خطرناک هستند مهم است، ناف را نیز باید به خوبی تمیز کنید تا از بوی نامطبوع یا عفونت جلوگیری کنید.

اهمیت بهداشت ناف از دیدگاه پزشک و پیشگیری از سنگ ناف

بر اساس مطالعه ای که در سال 2012 منتشر شد، پوست انسان حاوی تریلیون ها باکتری است و ناف به تنهایی دارای 67 نوع مختلف باکتری است. ناف ناحیه بسته ای است که در آن پوست به پوست برخورد می کند و محیطی تاریک و مرطوب را ایجاد می کند که در آن باکتری ها و مخمرها می توانند رشد کنند و اگر به درستی نگهداری نشود، می تواند به محلی برای رشد میکروب ها تبدیل شود. ناف ها به بازرسی و تمیز کردن بیشتری نیاز دارند زیرا سوراخ های عمیق تری در بدن هستند که باکتری ها به راحتی می توانند در آن پنهان شوند. اگر عفونت گرفتید، باید با یک متخصص پوست صحبت کنید و به دنبال درمان باشید که احتمالا با آنتی بیوتیک های ساده درمان می شود. اگر ناف مرتباً شسته نشود، موادی که در آن جمع می‌شود جمع می‌شود و سفت می‌شود و تبدیل به سنگ ناف می‌شود.

بیشتر بخوانید  پخش ویژه برنامه المپیک در تلویزیون

چگونه ناف را تمیز کنیم؟

تمیز کردن ناف می تواند به سادگی یک روال پوستی باشد. تنها چیزی که نیاز دارید یک گوش پاک کن یا دستمال کاغذی، آب و صابون یا الکل است. فرآیند تمیز کردن ناف کمی پیچیده است، اما اصلا سخت نیست. گوش پاک کن را در آب صابون یا الکل مالش دهید. سپس آن را به آرامی داخل ناف بمالید. این کار را تا زمانی که گوش پاک کن تمیز شود تکرار کنید. اگر گوش پاک کن کثیف شد، یک گوش پاک کن تمیز را خیس کنید و آن را دوباره داخل ناف قرار دهید تا صابون یا الکل باقیمانده پاک شود.

اگر این کار را زیر دوش انجام می دهید، فراموش نکنید که ناف خود را بعد از اتمام کار خشک کنید. برخی از کارشناسان تمیز کردن روزانه ناف را توصیه می کنند. اگر عادت به تمیز کردن ناف دارید، بهتر است حدود ۲ بار در هفته این کار را انجام دهید.


دیدگاهتان را بنویسید