ترکیب بادمجان و مرغ چرخ شده بسیار خوشمزه است و به راحتی می توانید کباب بادمجان را با مرغ تهیه کنید و در آخر با یک پلو زعفرانی خوشمزه میل می شود.
این غذا بسیار جدید و خوش طعم است و اگر می خواهید در منزل یک غذای ابتکاری جدید تهیه کنید حتما کباب بادمجان با مرغ را امتحان کنید.
اجزاء
3 عدد بادمجان گرد
سینه و ران مرغ هر کدام 1 عدد
1 عدد پیاز
سیر 1 قاشق غذاخوری
زعفران به مقدار لازم
گوجه فرنگی 1 عدد
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا به میزان لازم
طرز تهیه کباب بادمجان با مرغ
مرحله اول: آماده کردن بادمجان
ابتدا باید بادمجان ها را که قاچ می کنید بشویید و بدون اینکه پوست بادمجان ها را بردارید حلقه حلقه کنید سپس در آب بگذارید و 15 دقیقه نمک بزنید تا تلخی بادمجان ها گرفته شود. کمی
مرحله دوم: مرغ را آسیاب کنید
سپس باید سینه و ران مرغ را جدا کرده و در غذاساز یا چرخ گوشت بریزید و به صورت پوره له کنید سپس سیر سیاه و رنده شده خرد شده را به همراه ادویه اضافه کنید و مخلوط کنید تا مواد یکدست شود و مرغ مزه دار شود. . ok.یا می توانید همان مواد را از ابتدا در غذاساز بریزید و آنها را پوره کنید.
مرحله سوم: سرخ کردن
سپس در تابه ای کمی روغن بریزید تا داغ شود و بادمجان های خالی را داخل آن بریزید و مقداری از مواد مرغ بریزید به طوری که تمام وسط بادمجان ها را بپوشاند سپس روی هر کدام را با کمی زعفران بپوشانید و کنار بگذارید. تا زمانی که هر کدام پخته شود دو طرف آن کاملا سرخ شده و مرغ سرخ شده سپس در ظرفی بریزید و در آخر گوجه ها را حلقه حلقه کنید و در همان ماهیتابه سرخ کنید و از گوجه گیلاسی هم می توانید استفاده کنید. دلپذیر
نکات و ترفندهای پخت کباب بادمجان با مرغ
برای تهیه این غذا می توانید از فلفل دلمه ای هم استفاده کنید.
بهتر است از سینه و ران مرغ استفاده کنید زیرا فقط استفاده از سینه مرغ باعث خشکی مواد می شود.
حرارت باید خیلی ملایم باشد تا مرغ ها خوب بپزند.
می توانید پاپریکا را نیز خرد کرده و به مواد مرغ اضافه کنید.
اگر طعم سیر را دوست ندارید می توانید از پودر سیر استفاده کنید.