قارچ سرخ شده رستورانی یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین پیش غذاها در جهان است. قارچ سرخ شده، سیب زمینی سرخ شده، سیب زمینی سرخ شده و پیاز سرخ شده از غذاهای جانبی محبوب (دارچین) هستند که با فست فودها مانند پیتزا و همبرگر مصرف می شوند.
طرز تهیه قارچ سرخ شده در رستوران کمی سخت تر از تهیه سیب زمینی سرخ شده است و مشکل خاص خود را دارد زیرا اگر جزئیات خاصی رعایت نشود در هنگام سرخ شدن مواد اطراف قارچ باز می شود و قارچ سرخ شده شما خراب می شود.
در اینجا طرز تهیه قارچ سرخ شده رستورانی را به چند روش مختلف به شما آموزش می دهیم.
یک نکته مهم: برای تهیه قارچ برشته شده به سبک رستورانی، مهم است که قارچ ها را به جای شستن با یک پارچه مرطوب پاک کنید. البته اگر مطمئن نیستید که چگونه قارچ ها را به طور کامل از این طریق تمیز کنید، می توانید صبور باشید و بعد از اینکه قارچ ها را با یک پارچه مرطوب تمیز کردید و تمام قسمت های سیاه آن را جدا کردید، قارچ ها را یکی یکی زیر آب بگذارید و سپس خشک کنید. با یک پارچه اگر به جای آن از روش شستشوی معمولی استفاده کنید، قارچ ها آب را جذب کرده و در حین سرخ کردن آب آزاد می کنند. بهتر است در تمامی روش های زیر رعایت شود.
رستوران قارچ سرخ شده
عناصر:
- قارچ تازه: 300 گرم
- آرد سفید: 1 پیمانه
- نشاسته ذرت: 1/2 فنجان
- بکینگ پودر: 3/4 قاشق چایخوری
- نمک: 1/4 قاشق چایخوری
- آب: 1 فنجان
- خرده نان (پودر پانکو): 2 پیمانه
طرز تهیه:
1. ابتدا قارچ ها را همانطور که در بالا ذکر شد تمیز کنید و کنار بگذارید.
2. آرد سفید، نشاسته ذرت، بکینگ پودر و نمک را در ظرفی بریزید و آب را کم کم اضافه کنید. ضخامت این مخلوط باید کمی بزرگتر از ما باشد.
3. قارچ ها را یکی یکی با چنگال داخل مخلوط قرار دهید و چند ثانیه صبر کنید تا مواد اضافی بریزد و سپس به آرد سوخاری اضافه کنید.
4. هر کدام از قارچ هایی که آماده کرده اید را روی گریل قرار دهید و همین کار را برای همه قارچ ها تکرار کنید.
5. قارچ ها را یکی یکی داخل روغن داغ بریزید و وقتی نیمه سرخ شدند با چنگال از ماهیتابه خارج کنید. حرارت زیر ماهیتابه باید به اندازه ای باشد که خمیر اطراف قارچ و خود قارچ بپزد. (توجه داشته باشید که حرارت زیاد باعث سرخ شدن خمیر و خام ماندن هسته می شود.)
6. وقتی همه قارچ ها آماده نیمه سرخ شدن شدند، این بار چند عدد از آن ها را در روغن داغ بریزید و صبر کنید تا رنگ دلخواه را بگیرند. این کار به این صورت است که همه قارچ ها همزمان سرخ شده و ترد شوند و علاوه بر آن در زمان سرو همه قارچ ها گرم باشند.
قارچ زعفرانی سرخ شده
عناصر:
- قارچ متوسط: نیم کیلوگرم
- تخم مرغ: 1 عدد
- ماست: 4 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- آرد سوخاری ساده: به مقدار لازم
- آرد سوخاری درشت: به مقدار لازم
- آبلیمو: 1 قاشق
- زعفران آب پز: 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
1. ابتدا ماست و تخم مرغ را در ظرفی مخلوط کنید.
2. نمک، فلفل، آبلیمو و زعفران را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
3. آرد سوخاری ساده را کم کم به مایع اضافه کنید تا کمی غلیظ شود. آرد را حتما کم کم اضافه کنید چون اگر خیلی غلیظ شد مایع به قارچ نمی چسبد.
4. قارچ ها را با حوله بشویید و خشک کنید و داخل مواد بریزید و قارچ ها را با مواد خوب بپوشانید. حدود نیم ساعت صبر کنید تا قارچ ها خوشمزه شوند.
5. در تابه ای عمیق کمی روغن بریزید و بگذارید خوب داغ شود.
6. آرد سوخاری درشت یا پودر پانکو را در ظرف عمیق دیگری بریزید و قارچ ها را یکی یکی داخل آن بریزید و خوب بپوشانید و در روغن داغ بریزید.
7. وقتی قارچ ها سرخ شدند، آنها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود و سپس سرو کنید.
قارچ سرخ شده تند با تخم مرغ
عناصر:
- قارچ: 1 کیلوگرم
- نمک: نصف قاشق چایخوری
- تخم مرغ: 1 عدد
- شیر: 1 قاشق
- آرد سوخاری چاشنی شده: نصف پیمانه
طرز تهیه:
1. قارچ ها را خوب بشویید و بگذارید خوب خشک شوند.
2.تخم مرغ را بشکنید کم کم بزنید و شیر و نمک را اضافه کنید.
3. قارچ ها را در مخلوط شیر و تخم مرغ بریزید و پس از غلتاندن در توستر، در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شوند.
4. این پیش غذا را می توانید با سس تارتار سرو کنید.
نکته: می توانید کمی ماءالشعیر یا داستر معمولی به مخلوط شیر و تخم مرغ اضافه کنید تا قارچ ها پف کنند.
قارچ سرخ شده با پنیر
عناصر:
- قارچ: 1 کیلوگرم
- آرد ذرت: به میزان لازم
- نمک: نصف قاشق چایخوری
- تخم مرغ: 1 عدد
- شیر: 1 قاشق چایخوری
- پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
- خرده نان: نصف پیمانه
- پنیر پیتزا: نیم لیتر
طرز تهیه:
1. ابتدا قارچ ها را به روشی که در ابتدای متن گفته شد تمیز کرده و نمک بزنید.
2. قارچ ها را در آرد بغلتانید.
3. تخم مرغ را با نمک، فلفل و پودر سیر مخلوط کنید.
4. قارچ ها را در مخلوط تخم مرغ فرو کنید
5. آرد سوخاری را با پنیر پیتزا مخلوط کنید.
6. قارچ ها را داخل آرد سوخاری و پنیر بغلتانید و کمی فشار دهید تا قارچ ها آرد سوخاری و پنیر را جذب کنند.
7. در تابه ای نسبتاً عمیق کمی روغن بریزید و روی آتش بگذارید تا داغ شود.
8. قارچ ها را یکی یکی در روغن داغ سرخ کنید تا ترد شوند، فقط دقت کنید نسوزند.
اگر قارچ سوخاری را به هر یک از روش های بالا تهیه کنید یک پیش غذای لذیذ و خوش طعم خواهید داشت اما رعایت نکاتی که در مورد اول ذکر شد تاثیر زیادی در نزدیک شدن به کیفیت رستوران دارد.