نسخه شفابخش اقتصاد کشور، اقتصاد مردم پایه است



ابراهیم بازیان مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری بیمه های اجتماعی (شستا) در نشست مدیران وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان های تابعه که با موضوع بهره وری و افق اشتغال برگزار شد، تاکید کرد: مردمی شدن اقتصاد را اهمیت داد و گفت: نسخه شفابخش اقتصاد کشور، اقتصاد ملی را پایه و اساس است. امروزه 10 درصد تولید ناخالص داخلی کشور تحت مدیریت شرکت ها و صندوق های سرمایه گذاری در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است. اگر بتوانیم طی 4 سال به سمت مردمی شدن اقتصاد تحت مدیریت گروه برویم یعنی 10 درصد تولید ناخالص داخلی کشور را رواج داده ایم.

وی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب و تاکید رئیس جمهور بر تحول و برنامه تحول، تصریح کرد: همان طور که رهبر معظم انقلاب فرمودند تحول به معنای تحول عمیق است. ایشان در جلسات متعدد بر بازسازی انقلابی تاکید کردند و با توجه به مفاهیمی که بیان کردند، بازسازی انقلابی به معنای حرکتی اساسی، عقلانی، خردمندانه مبتنی بر اندیشه جهانی است، نه حرکتی بدون هوا و بدون مسئولیت. اگر در این محور حرکت نکنیم بازنده خواهیم بود. این باید در تمام حوزه های مدیریت دولتی انجام شود.

وی افزود: بازسازی و تحول انقلابی بر 3 پایه آسیب شناسی، برنامه ریزی و رهبری استوار است.

مدیر کل شستا با اشاره به ضرورت برنامه ریزی تحول آفرین تصریح کرد: تحلیل خوبی از فرصت ها، ضعف ها، تهدیدها و نقاط قوت در وزارت کشور انجام شده اما برنامه ریزی مناسبی برای عبور از چالش ها به صورت مستند وجود ندارد. . .

بیشتر بخوانید  مردان بانهور 450 راس گاو را قربانی کردند

این رهنمود باید متمرکز و با هدف تحول اقتصادی در برنامه تحول باشد.

وی با اشاره به برنامه ریزی تحول در شستا گفت: در 10 ماه گذشته در شستا با همکاری عالی ترین مقام وزارتخانه و معاونین وی طرح تحول با مراحل یک ساله، دو ساله و پنج ساله انجام شد. تهیه شد. تغییر، تحول و تعالی. اگرچه برای مدیریت این شرکت بزرگ از روز اول پذیرش شروع به کار کردیم، اما اجرای کامل آن نیازمند تاکید و همکاری نزدیک در سازمان و وزارت کشور است.

مدیرعامل شستا افزود: 21 استراتژی تحول آفرین شناسایی شده و بر اساس این راهکارها به 3 مقوله چیستی، چرایی و چگونگی پرداخته شده است. امروز سرمایه شستا 270 همات است که طبق برنامه ریزی ها باید در سال 1405 به 1000 همات برسد و این شدنی است.

بازیان با اشاره به چالش ها و مشکلات پیش روی شستا تصریح کرد: عدم ثبات مدیریت در شرکت های ما یکی از مشکلات اساسی است. همه مدیرانی که در شستا آمدند و رفتند مدیران توانمندی بوده اند و باید پرسید دلیل این همه تغییر چیست؟ شستا نباید سیاسی باشد. ما شرکت‌هایی هستیم که مشاغل جدید ایجاد می‌کنیم، نه اقتصادی. ما باید در زمینه تولید محصولات استراتژیک باشیم نه هر محصولی. همچنین پروسه انتصاب در وزارت امور داخله بسیار طولانی است و شرکت ها و هیأت های مدیریتی این مسئولیت را بر عهده دارند.

شایان ذکر است اولین نشست سران وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان های تابعه با موضوع افق بهره وری و اشتغال به مدت دو روز در تاریخ 9 و 30 دی ماه در تالار هفده شهریور این وزارتخانه برگزار شد. امور داخلی

بیشتر بخوانید  رقم پیشنهاد سنگین مالی نورالهی برای پرسپولیس مشخص شد

تمیز

دیدگاهتان را بنویسید