طرز تهیه خورش مرغ افشاری



آنچه دیگران می خوانند:

خورش مرغ مجلسی افشاری از آن دسته غذاهایی است که از قدیم الایام در مراسم ها برای پذیرایی از مهمانان سرو می شد. خورش مرغ افشاری در واقع همان خورش مرغ مجلسی است که برای تهیه یک مرغ خوشمزه برای پذیرایی و سرو با برنج و برنج بسیار مناسب است. با راهنمای دقیق این خورش همراه باشید.خورش مرغ افشاری;  طعمی که هرگز فراموش نخواهید کرد

مواد لازم برای 6 نفر

سینه یا ران مرغ: 6 عدد

پیاز: 1 عدد بزرگ

سیر: 3 حبه

رب گوجه فرنگی: 3 قاشق غذاخوری

شیر نارگیل: 4 قاشق غذاخوری (اختیاری)

زردآلو: 10 عدد

نمک، فلفل، زردچوبه، ادویه کاری: به میزان لازم

زعفران آب پز غلیظ: ۱ قاشق

روغن مایع: به میزان لازم

کره: 20 گرم

طرز تهیه

فاز اول؛ برگ ها را خیس کنید

طرز تهیه خورش مرغ افشاری مجلسی مشابه خورش مرغ آلو است. برگ ها را در آب خیس کنید تا نرم شوند.

فاز دوم؛ مرغ را در آب خیس کنید و نمک اضافه کنید

راز تهیه خوشمزه ترین مرغ دنیا برای انواع خورش مرغ یا چلو و زرشک پلو مرغ این است که مرغ را به مدت 30 دقیقه در نمک و آب ساده خیس کنید. یکی دیگر از ترفندها برای خوشمزه کردن مرغ این است که آن را با یک دسته مواد بپوشانید. مثلاً در آب پیاز و زعفران 1 تا 2 ساعت خیس خورده، این ترفندها مؤثرتر از آب پز کردن مرغ قبل از پختن است.خورش مرغ افشاری;  طعمی که هرگز فراموش نخواهید کرد

بیشتر بخوانید  چرا ابی در دبی آهنگ خلیج فارس را نمی خواند؟ / فیلم سینما

سطح سوم؛ سیر و پیاز را سرخ کنید

پیاز را به صورت حلقه ای نازک و یکدست خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید تا سرخ و سبک شود. وقتی پیازها طلایی شدند، حبه های سیر را خرد کرده و به پیاز اضافه کنید.

مرحله چهارم؛ تکه های مرغ را سرخ کنید

وقتی سیر معطر شد تکه های مرغ را با کره اضافه کنید و تفت دهید. فلفل، زردچوبه، ادویه و نمک را اضافه کرده و تفت دهید. ادویه کاری در خوش طعم شدن مرغ بسیار موثر است، آن را فراموش نکنید.

مرحله پنجم؛ خورش افشاری را بپزید

وقتی تکه های مرغ طلایی شدند، کمی آب جوش اضافه کنید تا فقط روی تکه های مرغ را بپوشاند. اجازه دهید مرغ با حرارت ملایم خوب بپزد.خورش مرغ افشاری;  طعمی که هرگز فراموش نخواهید کرد

فاز ششم؛ رب گوجه فرنگی را با روغن سرخ کنید

در همین حین رب گوجه فرنگی را با کمی روغن تفت دهید تا طعم خامی رب پیدا کند. راز غلیظ شدن خورش مرغ اضافه کردن رب گوجه فرنگی تفت داده شده است.

مرحله هفتم؛ رب گوجه فرنگی و رب را به مرغ اضافه کنید

رب سرخ شده را به مرغی که پخته شده همراه با قیمه اضافه کنید. آبگوشت ها را به مدت 1 تا 1 ساعت و نیم با حرارت کم بپزید.

مرحله هشتم؛ شیر نارگیل و آب را اضافه کنید

در 5 دقیقه آخر پخت، شیر نارگیل و در صورت تمایل کمی آب به خورش اضافه کنید.

راز آب مرغ خوشمزه

یکی از رازها و ترفندهای لذیذ شدن آب مرغ، شیر نارگیل و البته زعفران دم کرده غلیظ است و یکی دیگر از رازهای طعم دادن این است که مرغ را با حرارت کم به آرامی بپزید.خورش مرغ افشاری;  طعمی که هرگز فراموش نخواهید کرد

بیشتر بخوانید  طلا برنده خواهد شد

خورش مرغ افشاری آبگوشتی غلیظ و کم آب است. خورش مرغ افشاری و انواع دیگر خورش های مرغ و گوشت را با پلو پلو، زرشک پلو یا چلوی ساده سرو کنید.


دیدگاهتان را بنویسید